Луиза Григорова преподава актьорство

Проектът е част от The Bridge Fest
27 юли 2015 10:23, Петя Славова
1
Луиза Григорова преподава актьорство
Снимка: Булфото

Над 150 младежи на възраст от 14 до 20 години от 10 града в България ще участват в тематични творчески работилници на шестия фестивал за изкуства The Bridge Fest във Видин от днес до 2 август.

Творческите работилници са 10 - в областта на фотографията, актьорското майсторство, музиката, танците и визуалните изкуства. Всяка ще бъде ръководена от млади български професионалисти, сред които Луиза Григорова, Весела Бабинова, Алиса Атанасова (актьорско майсторство), Васил Крумов (китара), Калин Ганев (фотография), Блага Банова (изобразително изкуство), Стоян Петров (барабани).

На 27 юли е интерактивният уъркшоп "Открий тайните на реката". Участниците в него ще търсят предмети и интересни факти, свързани с Дунав. Целта на състезанието е младежите да научат повече за реката, а най-добрите ще получат награди като част от кампанията на Кока-Кола ХБК България за опазване на Дунав.

Жителите и гостите на Видин ще могат да посетят по време на фестивала представление на ХаХаХаИмпроТеатър - на 28 юли в Драматичния театър, концерта "Jazz на Дунава" с Венци Благоев джазтет и специалното участие на Христо Йоцов - на 29 юли на Потона, Urban Night - Хип Хоп и dance битки с RTF- на 30 юли в Художествената галерия "Никола Петров", празничен концерт на пл."Бдинци", пред община Видин - на 1 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
мп преди 8 години
Моля?????????Професионалистка?????? Луиза григорова?? Вие се шегувате!!!!!!