София избухва в дъга от цветове отново

Палитрата ще се обогати със златно и сребристо през юни
7 яну 2016 14:30, Петя Славова
2
 София избухва в дъга от цветове отново
Снимка: Фестивал на цветовете
София ще се оцвети в ярките цветове на Холи традицията за трета поредна година. Фестивал на цветовете ще се проведе на 25 юни 2016 г. в столицата. За предстоящото издание организаторът Коко ейджънси готви нови изненади за младежката публика и почитателите на една от най-старите индийски традиции.
 
Цветната еуфория тази година ще  бъде още по-интензивна, придружена от магични експлозии от цветове, създадени от майсторите на специалните ефекти от Boyana Studio Film.
 
Организаторите са планирали и пускане на Холи цветове от дронове, за да създадат още по-неповторими изживявания. За феновете на Холи фестивала, предстоящото издание ще бъде още по-пъстро и по още една причина. Цветната палитра, която традиционните цветове – розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво създават, ще бъде обогатена с два нови цвята – златно и сребристо. 
 
На сцената на фестивала през юни 2016 г. ще се качи популярен чуждестранен DJ и някои от най-обичаните български изпълнители. Музикалният дух на фестивала продължава традицията от миналите години – стиловете, които ще диктуват музикалния ритъм на събитието са drum'n'bass, techno, funk , electro, retro и български поп и рап.
 
Във времето между отделните цветни експлозии, посетителите ще могат да се разнообразяват с различите атракционни кътове, които ще се намират на територията на фестивала. Отново ще има hand made базар, на който ще се предлагат ръчно изработени бижута, аксесоари и козметика. За по-щурите младежи са предвидени игри с надуваема човешка джага и съревнование с надуваеми костюми на сумисти.
 
Над 4000 души се оцветиха в миналогодишното издание на Фестивал на цветовете, състояло се пред зала Арена Армеец. 
 
През годините на сцената на най-цветния фестивал в България бяха имена като Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY, Дивна, Веси Бонева, Михаела Филева, The Smugglers Collective, The Offenders, DJ SASH! и още много други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пореден повод леко/доста надрусани младежи да се съберат на едно място, а организаторите да изкарат от това пари. Това събитие няма нищо общо с фестивала Холи, който се празнува обикновено през февруари- март. Ако полицията иска да хване малко дребни дилъри, да отиде на тоя фестивал.