Татяна Лолова открива морски арт фестивал

Ера, Тангра и Gravity Co с общ концерт
12 юли 2017 16:13, Александър Попов
2
Татяна Лолова открива морски арт фестивал
Снимка: Арт поток

Фестивалът "Арт Поток", който се организира от Hacienda и Община Царево, се открива на 14 юли, от 19:00 часа, с изложбата "Стефан Божков и приятели". В общинския Исторически Музей ще бъдат изложени творбите на над 20 утвърдени и млади художници, сред които Александър Балкански, Борис Праматаров, Валери Чакалов, Велизар Кръстич, Виолета Заранкова, Георги Миленов, Горан Тричковски, Деян Енев, Евгени Йонов, Емануела Ковач, Зоран Мише, Камен Старчев, Кольо Карамфилов, Красимир Добрев и др.

Експозицията ще представлява микс от различни стилове, в която е застъпена вечната тема за любовта и отношенията между хората.

В петък от 21:00 часа, в читалище "Георги Кондолов" в Царево ще се играе постановката "Дуенде" от Фредерико Лорка. Моноспектакълът с участието на Татяна Лолова е един от гвоздеите в програмата на културния фестивал. 

На 15 юли ще е премиерата на "Ако Роналдо беше Чехов" от Кенан Тополян, постановка на Хасковския драматичен театър. На 20 юли от 21:00 ч. жителите и гостите на Царево ще се насладят на пиесата "Дубльори" от същия автор, постановка на Елин Рахнев и с участието на актьорите от Хасковския театър. На 21 юли на сцената излизат любимите на всички актьори Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Тримата ще участват в постановката "Мъжът на жена ми" от Миро Гарван, постановка на Мариус Куркински. Финалът на театралния маратон ще е на 22 юли. Той е запазен за голямата Стоянка Мутафова и култовото представление "Госпожа Стихийно бедствие" от Алдо Николай.

Традиционното литературно четене с поета и драматург Елин Рахнев ще се състои на 16 юли от 22:00 ч. в Hacienda Beach-Лозенец. Това лято платформата "Пощенска кутия за приказки" също ще се включи във фестивала на изкуствата "Арт Поток". Лятното кино в Царево ще отвори врати на 19 юли точно в 20:00ч., а четенето ще започне в 21:00ч. В него ще се включат Белослава, Ники Станоев, Камен Алипиев-Кедъра, Димитър Калбуров, Мила Михова, Людмила Сланева, Гери Турийска и Ясен Козев.

По време на феста за първи път ще се състои и общ концерт на култовите български рок-групи Ера, Тангра и Gravity Co. Фронтмените Димитър Ковачев-Фънки, Станислав Сланев-Стенли, Иво Чалъков и Стефан Попов вече подготвят специален репертоар за първата си съвместна изява. Рокаджиите ще очакват своите фенове на 19 юли от 23:00 ч. в Лятното кино на Царево.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Много обичам Татяна Лолова!!! Да е жива и здрава!
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отива да се наяде без пари!