Down Low и култовото "Johnny B" на Varna Oktoberfest

500 вида бира очакват гостите на фестивала
11 сеп 2018 15:36, Александър Попов
1
Down Low и култовото "Johnny B" на Varna Oktoberfest
Снимка: Varna Oktoberfest

Между 28 септември и 7 октомври Варна ще се превърне в бирената столица на България. Тя ще бъде домакин на Varna Oktoberfest, копие на прочутия немски фестивал.  Освен немска бира, която ще се лее в изобилие, в морската ни столица пристигат специално за събитието изпълнителите от германската хип-хоп група Down Low, които могат да се похвалят с култовото преди години парче "Johnny B".

Освен тях гостите на феста ще чуят още Буги Барабата с "Бараби Блус Бенд", Лео и Играта, Петя Алекса, Севи, Стоян Роянов (Я-я) от La Migra. Водещ през десетте дни на събитието ще бъде Монти, от бившата група Ice Cream, който в момента прави успешни дуети с Петя Алекса.

Варненският Oktoberfest ще се проведе в парка "Аспарухово", а организаторите са предвидили различни допълнителни забавления. В самия ден на откриването (28 септември) звездите от "Отбора на сърцето" ще изиграят мач с местен варненски отбор на стадиона в „Аспарухово“. В редовете на звездния отбор ще са Монти, Лео, Играта, Спенс, Дани Златков, Панайот от Биг Брадър. Те не за първи път излизат на терена в името на благотворителни каузи.

За малки и големи пък ще отвори врати и лунапарк с различни атракциони и забавления.

Ще има и спортна арена, на която ще се провеждат различни игри с публиката и където на всеки кръгъл час ще се раздават награди.

В над 30 павилиона посетителите ще могат да замезват както с български традиционни ястия, така и с чужди вкусотии – немски вурстчета, американски стекове и дори японски кулинарни изкушения. А за онези, на които личната карта вече позволява да пият неща по-силни от сок и вода, са предвидени 500 вида бира – от обикновена наливна до такава с няколко вековна история зад гърба си.

Работното време на Varna Oktoberfest ще е от 14:00 до 22:00 ч., а в събота и неделя от 10:00 до 23:00 часа. Входът е свободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Осигурени ли са кътове за повръщане ?