Магьосници и супергерои се събират на Aniventure Comic Con 2019

Сам Джоунс изиграл легендарния Flash Gordon идва в София
Спонсорирано съдържание | Обновена: 14 мар 2019 13:28 | 14 мар 2019 13:15, Нели Христова
0
Магьосници и супергерои се събират на  Aniventure Comic Con 2019

Какво е общото между Queen и Джордж Лукас? Отговорът е комикс героят Flash Gordon, за когото Queen пишат песен, а Лукас е вдъхновен да създаде "Междузвездни войни". През 80-те рисунките оживяват в пълнометражен филм, а главната роля се пада на Сам Джоунс. Именно той, както и други филмови звезди и художници ще бъдат гости на тазгодишното издание на Aniventure Comic Con, което ще се проведе на 14 и 15 септември в Интер Експо Център.

И тази годината поп-културата ще срещне фантастичното. Освен Сам Джоунс, на събитието ще присъстват и двама актьори от любимата на много поколения поредица Хари Потър. На сцената ще се качи Наталия Тена изиграла бунтарката Нимфадора Тонкс - най-младият аврор в Ордена на феникса. Но освен като магьосница, Наталия се подвизава и като закрилник на братя Старк в "Игра на тронове".  Към нея ще се присъедини Девън Мъри, който се въплащава в ролята на Сиймъс Финигън - грифиндорецът, приятел на Хари Потър, който "случайно" взривява всичко около себе си.

Всеки от тях ще говори както пред публика, така и насаме с феновете в специална Meet&Greet зона. За първа година по време на Aniventure Comic Con, освен стандартните и ULTRA билети, ще се предлагат и специални пакети за феновете на Harry Potter и Flash Gordon, които ще включват лични срещи с героите, снимки, автографи и бърз достъп до събитието в двата дни.

Няма да липсват и косплей превъплащения в любимите герои от видео игри, филми, сериали, анимета и комикси. Международни косплей артисти ще се присъединят към събитието, като сред тях е унгарката Енджи Найт, руснакът Геша Петрович и дуото Narga and Aoki Cosplay.

За първи път легендарни комикс художници ще вземат участие на Aniventure Comic Con. Някои от тях са рисували супергероите от вселените на DC и Marvel. Сред тях е Скот Хана, работил в DC по Батман, Жената чудо и Супермен. После се мести при конкуренцията Marvel и рисува Отмъстителите, Спайдър мен, X-men и Хълк. Към него ще се присъединят Джим Калафиор, работил по Аквамен и Батман и Том Райни, рисувал Ultimate X-Men и Uncanny X-Men. Уилям Симсън, който е известен със създаването на някои от най-впечатляващите създания от Игра на тронове, като драконите на Денерис също ще е част от събитието.

Всички те ще имат собствени панели и павилиони, където ще учат посетителите на тайните на рисуването.

Неизменна част от събитието и тази година ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay конкурсите, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новия esport проект A1 Gaming League, както и имената на популярни български влогъри и актьори.

Всички билети са вече в продажба. Стандартните билети са на цена от 35 лева за целия уикенд. Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на редовните билети са с 50% отстъпка.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари