Южноафриканци, welcome to Bulgaria! За тях сме в топ 5 като дестинация

България привлича туристи с три града - Варна, Велико Търново и София
Обновена: 19 апр 2019 08:00 | 19 апр 2019 08:00, Камелия Цветанова
33
Южноафриканци, welcome to Bulgaria! За тях сме в топ 5 като дестинация
Снимка: Reuters, архив

Страната ни е в топ 5 на евтините дестинации, които се препоръчват на хората от Южна Африка. Това предават от новинарския сайт briefly.co.za.

България привлича туристи с 3 града, всеки от които с уникални изкушения и забележителности.

Според сайта не е тайна за никого, че пътуванията в популярни дестинации за южноафриканците са скъпи и не всички могат да си ги позволят.

Затова и авторите представиха списък с топ 5 страни, които могат да се посетят, без да се харчат много пари за самолетни билети и за престой. На последно място е Кения, в която не е нужда виза дори за бизнес посещения в рамките на 30 дни.

Плюс на страната са дружелюбните й жители, както и топлите води на Индийския океан и разходите сафари. След Кения е Танзания, известна с най-високия връх на континента – планината Килиманджаро. Освен възможността той да бъде изкачен, туристите могат да се насладят на разходка в дивата природа в националния парк Серенгети. На трето място е Босна и Херцеговина, която туристите наричат    сърцевидната страна.

Тя предлага условия както за любители на градските разходки, така и за търсещите тръпка скиори, които могат да посетят Травник.

"Посещението ще ви даде да надникнете в миналото, но да видите цялата картина на бъдещето", пишат от сайта, цитирани от "Монитор".

На крачка от челната позиция е България, която впечатлява с Варна, Велико Търново и София.

"България има всичко – от красивите плажове до вълнуващите исторически дестинации, от шумни градове до зимни курорти“, смятат авторите. Освен тези три града, Жеравна и Бургас също са изредени като дестинации с вълнуващи гледки. На първо място е Русия, която винаги е била търсена от туристите. Причина за това е, че страната има богата култура и цели 28 места, защитени от ЮНЕСКО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
8
 
! Отговори
Киро преди 4 години
А Веска Меджидиева и Наталия Гуркова поканили ли сте?
20
3
 
10
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Термина южноафриканци е подвеждащ. Или са Бури, които са европейски, арийски, християнски народ от холандско-тевтонски произход, или черни Негpи, вероятно човекоядци, възможно и ислямизирани. А такива не ни трябват!
19
2
 
4
 
! Отговори
39331 преди 4 години
Божкеее,чи много ясно,чи няма да припарят до Европата.Чи те повечето паралии южноафриканци са финансови бежанци престъпници и измамници.Много ясно,че ще отмарят в Русия.В България явно ако идва и някой друг ще да е от най-бедните паралии,щото не е престъпник.
18
2
 
9
 
! Отговори
логичен край преди 4 години
До елате ни вижтеПука им на мутрите за българските емигранти в чужбина!Ще дойдат *** и араби и страната ни ще заприлича на АФРИКА.За това се бориха нашите революционери!
17
2
 
4
 
! Отговори
гладен рай преди 4 години
До елате ни вижте- това ни остана!
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До елате ни вижтеДокато тогава Бог ходеше по земята - даваше ни всичко наготово. Рай за комунистите!
15
2
 
3
 
! Отговори
елате ни вижте преди 4 години
До утопияПървоначално на морето идваха богаташи от любопитство към социалистическия рай!Пристигнаха ли техните работници, - богаташите избягаха!
14
3
 
6
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Колонизаторите от Южна Африка се чудят къде да бегат от народната либоФ.Има родолюбци-патриоти ,които ги канят в България -да колонизират и тук щото са бели хора и леко фашисти стрелят по кафевите без да питат ,но те си стрелят по всеки, който мине границите на имота им дори да са група от младежката организация атакистчета....
13
8
 
8
 
! Отговори
Суданец преди 4 години
В Балгария много хубаво. Кебапче хубаво. Ракия хубаво. Записвах се в партия Атака също така. Елате в Балгария от земното калбо.
12
5
 
28
 
! Отговори
бай х преди 4 години
а кога българина /европеец , член на ес и нато / ще може да иде на туризъм в южна Африка ???
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брях да му се не види - разхождам се вчера по Витошка и гледам насреща трима цръни.Викам си - брях, кви па че са тия сега тука.А то били южноафриканци. Дошли да видят забележитерностите ни и да опитат евтините ни ***.Казали им че за 10 евро правят пълна програма. Само за сравнение - при тях за тези пари е само музикалното изпълнение, при това за 1 минута.Стархотна туристическа дестинация сме били значи.
10
5
 
12
 
! Отговори
Лунгур преди 4 години
България "привлича" туристи с улични *** по курорти и градове и със смърдящи от мръсотия и улични помири както и лошо отношение към хората като цяло.
9
5
 
22
 
! Отговори
съвет преди 4 години
Ко ше пробвате кревата с южноафриканци слагайте гумичката, че там е мазало.
8
6
 
24
 
! Отговори
Учителя преди 4 години
Че откога Русия стана търсена страна бре? Нито е търсена...нито пък е евтина. Къде остават Италия, Франция, Испания, Гърция, Турция, Германия....?
7
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На първо място е Русия, която винаги е била търсена от туристите.Ето заради това е цялата статия, да се наблегне на българските аборигени че Русия е на първо място.
6
4
 
39
 
! Отговори
утопия преди 4 години
Какво стана с целта привличане на богати туристи? Какви са тия африканци,на които страната се презентира като евтина дестинация?С тия бедняци по черноморието ще има много да се чака увеличаване на раб. заплата на обслужващ персонал.
5
7
 
42
 
! Отговори
Ганаец преди 4 години
Жив южноафриканец не съм виждал в съзнателният си 40 годишен житейски път!
4
3
 
26
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 4 години
Размитаме за тях, кусур са ни !
3
7
 
38
 
! Отговори
Градоустройствен пла преди 4 години
Стролили ходел до хотел още като идеш на Слънчака и те обзема клаустрофобия и сърцето ти се свива от задушливата миризма на фекали да не говорим, че ако паркираш някъде и могат да те гръмнат или да мине нашият паяк - Европейска държава.
2
4
 
16
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Кажи на сестра ти - да се постегне ... тогава може и да взима повече