Тату фест събира легендарния Горан Мичич и шеф Михалчев

Фестивалът ще се проведе на 15 и 16 юни
27 апр 2019 11:22, Александър Попов
23
Тату фест събира легендарния Горан Мичич и шеф Михалчев
Снимка: Булфото, архив

Най-старото и вълнуващо събитие за бодиарт изкуство - Tattoo Fest Sofia, се завръща на 15 и 16 юни тази година. 14-тото издание ще се проведе в столичната зала "Универсиада" и ще ни срещне на живо с български и чужди тату студиа и техните произведения, стилове и техники.

Най-добрите татуисти и сродни субкултури ще се съберат, за да споделят своя опит, да демонстрират своите творби и да направят стотици татуировки в много специална атмосфера.

Специален гост на събитието ще е световно известният македонски татуист Горан Мичич, който впечатлява публиките по цял свят с неподражаемия реализъм на своята запазена марка – цветните татуировки. По време на феста той ще проведе специализиран мастър клас, на който всички присъстващи ще могат да научат повече за различните техники и стилове на татуирането.

През последните години обществото претърпя забележителна трансформация по отношение на възгледите си за татуировките. Днес татуирането е средство за личностно и духовно изразяване, дори и модна тенденция. Това ще покаже и специално изграденият за първи път в България Музей на татуировките, който ще разкаже на всички посетители тяхното значение за древните култури, еволюцията на бодиарта до днес и историята на татуирането в България.

Гуруто на японската кухня шеф Петър Михалчев също се включва във фестивала, а водещ ще бъде актьорът Станислав Яневски.

Билети за посетители на феста са на цена от 8 лева за еднодневен и 12 лева за двудневен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам клипове в нета и в Инстаграм, повечето татуирани са или звезди или милионери. Другите се учат от тях. Има ли вече музикант или футболист, който да не е с ръкав на поне едната ръка, някои имат и дори по лицата.
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До маде ин Булгариами това не е вярно. татуировки са си правили още в древните цивилизации и то предимно бойци, аристократи, жреци или шамани в знак на принадлежност към висша каста.бедните роби са нямали средства за ядене, какво остава пък за татуировки.. в вор в законе, дори нямат право да си татуират звезди, ако не са капитани, такива самозванковци се наказват с рязане на ръце. татусите никога не са били отличителен белег на бедните.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз лично не одобрявам татуирането с малки изключения напр ако е нещо малко и наистина красиво и не на видно място. Най-много мразя да видя жена с татуировка на кръста ,това е върха на простотията чесно . Иначе всеки има правото да прави каквото си иска с тялото , това не го оспорвам .
17
8
 
9
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 4 години
Татуировките идват от престъпните и от затворническите йерархии. Т.н. "прошляци", от най-долното ниво, е трябвало, дори насилствено, да си направят татуировки, в знак на принадлежност към бандата, и в знак на раболепие пред шефа. При поискване от шефа, тези татуировки били показвани.
16
2
 
5
 
! Отговори
ЪхЪ преди 4 години
До 15. Имаш чувството, ама чувството ти е далеч то реалността. Тези дядки вече не са сред живите, направи малко елементарни сметки, ако можеш, ако тези са живи сега да са малко над 100-те. Пишеш колкото да не заспиш, просто да кажеш нещо.
15
3
 
2
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Всчико което не е <като е Америка< е комунистическо.
14
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имам чувството че тук коментират само разни ограничени комунистически дядки от 60те, дето искаха да вкарат по лагерите всеки с дънки слущаш бийтълс... зле сте ве, издишате.
13
5
 
7
 
! Отговори
Честен човек преди 4 години
Че се нашара като спирка с некролози!
12
5
 
14
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Lucho. Имаш право да имаш татуировки ако щеш и на бузите. Само че аз имам право да не харесвам това, нали така, и не съм ненормален! А тоя Михалчев само като го видя и ми се повдига, надявам се никога да не ми готви, гнус ме е. И аз харесвам японска кухня, но не и този да ми готви.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Михалчев явно в някое японско гето е бил. Никой японец няма да направи татус на видно място. Може цялото тяло да е като картина, но ръкави, вратове, пръсти - не става, освен ако не е изгонен от клана. Смеен, престъпен, гилдия, професия. Да не излезе накрая, че с шутове са го ритали на самолета обратно?
10
5
 
8
 
! Отговори
Туземски истории преди 4 години
Тотал фрийк шоу.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На вас у вчера-деге тоя ако ви е шеф, на мен не ми е. Имам си друг шеф.
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбирам да скриеш белег или някакво обезобразяване, някакво преломно събитие за памет, ама да се направиш като персийски килим?! И половината татуси са им еднакви - я тигър, ин-ян, плетеница (хех -90те се обаждат), сърце (боже!), пеперудки, еднорози, черепи, дракони... А ако е в комбинация с анаболни мускули и ланец - безценно! И на тоя черпак някой да му каже, че не е японец! Ти не си Якудза, бе ! Къде се вреш
7
15
 
9
 
! Отговори
Lucho преди 4 години
И аз имам татуси по ръцете гърба и врата и не съм престъпник,вие не сте нормални!На 19 съм и ще си правя още тялото си е мое!Кефи ве и шеф Михалчев аз съм луд за яронска кухня !
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли мозък трябва да има за да се нашари като затворник. По времето на недоносения соц. които бяха с татуировки ги разпознавахме че са лежали в затвора. Никой нормален човек не се татуираше. Какво ли си мислят тези които са се тауирила че са много красиви ли.
5
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само затворниците си правят татуировки. Татуировката е знак, че принадлежиш към криминалния контингент и утайката на обществото.
4
2
 
9
 
! Отговори
1345 преди 4 години
Тоз да си нацепи и тиквата през средата. Ще е иникален (някой и друг час). После всички са еднакви.
3
4
 
20
 
! Отговори
любо преди 4 години
Едно време по панаирите плащахме билетче за да видим такива нашарени....
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този защо размахва среден пръст? И защо има татуировки по врата? Правим се на американци, ама там 99% от хората са нормални, холивуд е 1%, а тука в България всеки изперка и гледа откачалките от холивуд къв пиърсинг си направили или мароон 5 кви татуси си сложил на цялото тяло
1
6
 
18
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Щом и готвачите шефове станаха вече нма кой да работи.