Отменят Hills of Rock заради коронавируса

Билетите ще важат за следващите дати през 2021 г.
14 май 2020 12:04, Петя Славова
9
Отменят Hills of Rock заради коронавируса
Снимка: Hills of Rock

Отмениха тазгодишното издание на Hills of Rock. Това съобщиха самите организатори с писмо до своите фенове, в което споделят, че въпреки усърдната работа, за да стане реалност фестивала, усложнената междунродна обстановка, свързана с  COVID-19, както и ограниченията на заповедта за провеждане на културни събития на открито, с допустима заетост до 30% от капацитета на мястото, правят осъществяването му невъзможен през юли тази година.

"Несъмнено здравето е най-висшият актив, който днес ценим повече от всякога. С огромно съжаление трябва да ви информираме, че тази година вратите на фестивала няма да отворят. Ще ни липсва енергията на хилядите, очакващи с нетърпение появата на любимата си група и очакваме повече от всичко отново да изживеем онази неповторима емоция, която ни кара да настръхнем.", пише в писмото.

Всички закупени билети за изданието на Hills of Rock 2020 ще важат без презаверка за изданието през 2021. След обявяване на новите дати и всички артисти за Hills of Rock 2021, тези, които няма да имат възможност да посетят фестивала ще могат да върнат своите билети в определен период.

Екипът благодари на феновете си и моли за разбиране и търпение, за да се изяснят оставащите въпроси около конкретни дати за провеждане на фестивала през 2021 г. и финализиране на окончателната селекция от артисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Munchen_DEТова с чорапите го казах на майтап.Явно хората са го възприели на сериозно.
7
0
 
8
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
До хейтърите по-долу.Рок музиката ще си я има и след коронавируса. Това и по немските радиостанции го обявяват. Номер 6, по себе си ли съдиш? Номер 5, никой не те е карал да годиш във Вакен насила. И ако това е мизерщина, по-добре се ориентирай към "лукзозната" чалга.И още нещо, тази година няма да са малко излезлите нови албуми, така че нека гледаме по-оптимистично, догодина ще има много нови парчета по концертите!Rock and Metal Forever!
6
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и не разбрах защо отменят фестивала.То метъл феновете нищо не ги лови. Та те не са си сменяли чорапите със седмици и така гонят вируса.
5
4
 
6
 
! Отговори
ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ преди 3 години
Хахах нека, най-мизерният фестивал с абсурдна организация ... Обиколил съм половината от европейските фестове, от Nova Rock до Wacken, такава мизерщина не съм виждал.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще връщате пари на хората за билетите както правят истинските промоутъри? Или амебата е изхарчил парите отдавна???
3
1
 
4
 
! Отговори
Таня преди 3 години
За "Вълчата пътека" някаква информация? Там може да се осигури физическа дистанция.
2
0
 
8
 
! Отговори
фен на танас преди 3 години
Мъглиж рокфест също се отменя. Мотосъборите също няма да ги има. Нулева година от всякъде!!!
1
1
 
18
 
! Отговори
кофти преди 3 години
Ще караме лятото като вълци-единаци по разни сокаци.