Хороскоп - как се държим, когато някой ни липсва?

Хората от някои зодии се затварят в себе си, други предпочитат да говорят
17 апр 2021 22:45, Теодора Драгоева
18
Хороскоп - как се държим, когато някой ни липсва?
IStockphoto

Има хора, които много трудно си признават какво чувстват, защото това ги кара да усещат уязвимост. Тези хора могат да се измъчват от липсата на даден човек в живота си, било то на бивш партньор, отчужден приятел или член на семейството, но да си изживяват чувствата вътрешно. Други хора пък може да бъдат по-непримирими към чувството, че някой им липсва и бързо и с по-агресивен подход да се опитат да поднодявт контакта си с тази личност. 

Хората, които са родени под по-изразителните слънчеви знаци, са по-откровени и могат свободно да признаят как се чувстват. Други изразяват емоциите си чрез своите действия. А трети се нуждаят от това другия човек да направи първата крачка към тях, преди да признаят, че изобщо изпитват липсата му.
 
За да разберете към коя категория принадлежите, прочетете какво разкрива астрологията за начина ни на поведение, когато изпитваме липсата на даден човек: 

Овен
 
Вие приемате много пасивно-агресивен подход, за да уведомите някого, че ви липсва. Или ще му напишете наистина кратко, но двусмислено съобщение на телефона от сорта на „Какво правиш?“ или ще му харесате някоя стара снимка в Instagram, само и само, за да го накарате да се чуди, какво имате предвид. Но никога няма да му кажете директно, че сте се затъжили за него.

Телец
 
Подобно на представителите на Овен и вие няма да дръзнете да кажете директно и открито на някого, че той много ви лиспва. По-скоро ще го уведомите по някакъв странен начин или ще използвате някакъв нетипичен подход. Например ще потърсите контакт с този човек по някаква обща тема, уж съвсем случайно. Може да пуснете някоя кофти шега, само и само, за да започнете разговор с него.

Близнаци
 
Вие сте доста по-прям от Телеца и Овена и все пак ще се опитате да действате възможно най-фино и небрежно. Много е вероятно да се престорите, че заговаряте този човек от скука. Близнаците по принцип предприемат активен подход, когато искат да общуват с даден човек, така че и вие ще действате без свян. Заговорите ли веднъж въпросния човек, ще се опитате да поддържате разговора дълго.

Рак
 
Вашата зодия е може би най-честната от всички и ако даден човек ви липсва, ще му го кажете или покажете ясно, а не завоалирано. Вие сте човек, който по-скоро е склонен да разкрие какво чувства и сте винаги готови да излеете душата си, пред личността, която по някаква причина вече не е част от живота ви. Възможно е да напишете дълго текстово съобщение или да поискате разговор лице в лице.
 
Как се държат останалите в зодиака, ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник:  Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: хороскопзодиизодиак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
Tъп, това съм написал по-долу, няма да го цензурирате, че ще ви deface-на цялото сайтче с това, ***, прoст, Глупaв са важни думи, например. Цензурата ви е доста тъпa!
1
0
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
Тeди като и липсва бившият (понеже го е изпъдила за пореден път, щото е *** ръб) пише "новини" от тип: "Kак се държим, когато някой ни липсва?"