Съпругът на простреляната в метрото жена: Преследвал я е колега

Жената работела в Австрия заедно със стрелеца
13 май 2021 16:45, Елка Василева
113
Съпругът на простреляната в метрото жена: Преследвал я е колега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Обект на агресивно ухажване е била 56-годишната жена, която беше простреляна в метрото вчера.

Още по темата
Тя се намира в тежко състояние в болница, като има реална опасност за живота й.

Пред bTV съпругът ѝ Богомил Павлов разказа, че Соня се оплаквала на дъщеря им, че е преследвана от човек, с когото работи.

Пред мъжа си обаче тя премълчала за проблема.

Двамата със стрелеца работили заедно в Австрия.

Съпругът й вчера я изпратил до метростанцията за поредното пътуване до Виена. Работела там от години, грижела се за възрастни хора.

Разбрал за стрелбата от новините. Твърди, че никога не са имали проблеми, нищо в поведението й не предвещавало трагедията.

Припомняме, че вчера около 14.00 часа във вагон от влака на метрото при Летище София мъж простреля жена и след това се самоуби. Пострадалата е в тежко състояние в болница. Мъжът е стрелял със законен пистолет.

На място разследващите са открили 7 гилзи и 7 проектила. Установено е било още, че на името на жената има закупен самолетен билет за полет до Виена в 16.05 ч. за същия ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
14
 
! Отговори
Многонимен преди 2 години
Нещата са ясни - Едни от нас ще изгинат от Вируса , други от катастрофи по пътищата , а такива като вчерашните Ромео и Жулиета ще загинат от изневери , ревност и разврат ....!
47
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съпругът я изпраща до метрото. Защо? Защото тя е поискала дотам. Любовникът я изпраща с метрото до летището. Това с преследването едва ли някой го вярва. Може би не е било планирано. Говорили са, скарали са се, тя е поискала да се разделят и той е откачил. Примерно...
46
4
 
18
 
! Отговори
Пак да кажа преди 2 години
Преди няколко дни го направих, но май се налага отново.На пенсионирани полицаи и военни да не им се оставя късото огнестрелното бойно оръжие след пенсиониране на общо основание. Да им се оставя медал, грамота...Може да се създаде ред да се организират и да тренират. Правили сме успешни опити в тази насока, но с малък брой служители - 7-8. Провеждат се тренировки по стрелба в лицензирано стрелбище. После хората се виждат на маса, за да си припомнят "едно време".
45
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за тиква тряя да си да те влечат 56 годишни че и престрелки да правиш заради такива???
44
8
 
11
 
! Отговори
Пародия на държава преди 2 години
Жив теристичен акт в метрото прикриван от гнусните *** ченгета като битов скандал. Да бе повярвахме. Седем изстрела в метрото и никой ни чул ни видял. Ми ако беше бомба или стрелба с автоматично оръжие. Един вагон трупове и МВР вика битов инцидент.
43
4
 
30
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Не мога да разбера защо на пенсионирани военни и полицаи им се оставят оръжията? Пистолетът някакъв сувенир ли е? Не са на служба, взема им се оръжието и се дава на някой нов служител.
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно третият истрел в главата на простреляната (както му викат криминалистите-контролен изстрел)говори за професионалист а не за аматьор или ревнивец.И как така се самоубива стрелеца с три куршума.Нечиста история.Вероятно е имало и трети,които е натискал спусъкът и после е заличил отпечатъците.А и къде е бил водачат на мотрисата?Той не е ли чул или видял,че да спре веднага за да не може никой да излезе или влезе,ами е продължил до следващата спирка на метрото?А нали има и камери на всяка спирка
41
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно третият истрел в главата на простреляната (както му викат криминалистите-контролен изстрел)говори за професионалист а не за аматьор или ревнивец.И как така се самоубива стрелеца с три куршума.Нечиста история.Вероятно е имало и трети,които е натискал спусъкът и после е заличил отпечводачагатъците.А и къде е бил водачат на мотрисата?Той не е ли чул или видял,че да спре веднага за да не може никой да излезе или влезе,ами е продължил до следващата спирка на метрото.
40
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бългаските малцинства с това се знимават главно турци и роми
39
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха.Да се чете така"Работила с стрелеца някаква-някъде си и от време на време хапвали,пийвали и тия 3 работи правили.Ама си дошла тук и като я хванал за нашичкия за...ръката,тя не му пуснала(вече е вярната съпруга в БГ!).Ромео много му се щяло и откачил-бам,бам.И край на историята!
38
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно третияистрел в главата на простреляната (като му викат криминалистите-контролен изстрел)говори за професионалист а не за аматьорилимревнивец.И как така се самоубива стрелеца с три куршума.Нечиста история.Вероятно е имало и трети,които е натискал спусъкът.
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кат почнете да ми разсъждавате и се хващам за главата
36
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждате ли някаква логика в това. Работят заедно пък и се натискал пък я убил. И каква му е сметката да я убие. Нали по този начин ще си изгуби шанса да бъде с нея. По интересното е какви са тези 7 гилзи. Четири са в нея и един в самоубиеца сметката излиза 5 гилзи. Другите две гилзи да не ги е изстрелял след като се е самоубил. Нещо ми намирисва работата че е имало трети който ги е гръмнал и двамата. Да не стане като оня дето го самоубиха в едно село.
35
4
 
30
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
В Австрия сигурно му е пускала,ама в БГ е нямало как - все пак е семейна...
34
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да си гледат внучетата , те любов въртят.....откачалки....Който е измислил Виаграта, той е виновен....
33
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Електората на Слави в действие.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 38.Дано не отлети към оня свят,че още едно убийство ще остане неразкрито завинаги ,пък и тя е още млада за такава кончина.Ще е жалко наистина.
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера писахте, че е летяла до Брюксел. Днес до Виена. Утре къде ?
30
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още оръжия дайте на всякакви агресивни, бивши откачалки в униформа. Ако извадите една справка, ще видите че в 80-90% от подобни изпълнения извършителя е "бивш военен" или "настоящ сотаджия"
29
1
 
5
 
! Отговори
Ел Президенте преди 2 години
До Анонимен 24Ку-кууууу...........ку-кууууууу.......................!