Бой между молдовски политици шокира телевизионните зрители

Наложило се предаването да бъде прекъснато
22 юли 2021 08:12, Нели Христова
68
Бой между молдовски политици шокира телевизионните зрители

Молдовските политици Сергиу Тофилат и Генадий Косован шокираха телевизионните зрители, като се сбиха по време на дискусионно предаване, предаде ДПА.

Тофилат, който е бивш съветник на президентката Мая Санду, нокаутира Косован - бивш заместник-министър на вътрешните работи, и му направи захват около шията. Сцената се разигра в предаване по телевизията.

Видеозаписи, публикувани в интернет, показаха, че първоначално Косован остава неподвижен след случката.

Съобщено беше, че обстановката се е изострила, след като Тофилат обидил Косован по време на разгорещена дискусия за политическата ситуация в Молдова. После Косован плиснал чаша вода в лицето на Тофилат.

Наложило се предаването да бъде прекъснато. По-късно във Фейсбук беше публикувана снимка, показваща как двамата мъже отново стоят спокойно един до друг и си стискат ръцете, но на заден план все още се виждаха парамедици.

"Всичко е добре, когато свършва добре", написа редакционният екип, но също така заяви, че подобни прояви на насилие ще се наказват в бъдеще.

Преди около седмица и половина молдовците избраха нов парламент, в който партията на прозападно настроената Санду получи абсолютно мнозинство.


68
Още от Наука
Космическата надпревара на милиардерите може да има пагубни последствия за климата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
0
 
! Отговори
Молдовците преди 4 дни
са прозападно настроени, защото им е омръзнало от брътвежите на Батюшката и другите джуджета. Не случайно и новият им парламент е нафрашкан с прозападни политици, защото на Запад е манджата, а на северовасток - гладорията и голодоморът.
64
0
 
0
 
! Отговори
1 рубла = 1 стотинка преди 4 дни
Естествено про-европеския кандидат е победил. Но иначе ги поздравявам и двамата за мъжката постъпка. Руския поклонник като по-низшо същество дори не е имал шанс. Браво!
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Сеггиу Теофилат сега трябва да стане министър на образованието. Денков прекалено цивилизовано го раздава, хем че е тренирал борба. Ако беше се изявявал повече в стил банкянси футболист, досега да е звезда в интернет.
62
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ето за това румушите са пред нас
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ако е нямало секс и сръпска музика не се зачита.
60
0
 
0
 
! Отговори
grep преди 4 дни
До Дамилапа ТехуяЦъкам ти плюсчета само за името. Евала!
59
0
 
1
 
! Отговори
до комитата преди 4 дни
Ами, че те вече искат да се върнат в състава на Румъния! И каква е разликата например между Източна Украина и Крим които теготеят към Русия и молдованите които теготеят към Мамълигите? Рано или късно насилствено появилите се държавици се връщат към корените си... Друг пример е, бившата Британска империя и "начертаните" от нея граници на Бл.Изток - кръв, насилие, нетърпимост и граждански войни.
58
0
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 4 дни
Лишването на чаша вода е като хвърлена ръкавица, тоест покана за двубой. Двубой(лат. дуел) е физическа разправа на двама мъже без намеса на трети лица. По-млад мъж не може да иска дуел от по-стар, обратно може. Когато единия падне на земята, другия трябва да спре. В този случай всико е по правилата.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Е нито успя да го нокаутира, нито успя да го заключи.
56
0
 
0
 
! Отговори
Алтер преди 4 дни
Бой, бой. Кеч фатки.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
В нашите има голям потенциал за сеир и бой, очакваме с нетърпение да разнесат своя умствен потенциал на международно ниво.
54
4
 
9
 
! Отговори
komitata преди 4 дни
Молдова е бедна страна и с прозападната си ориентация окончателно е духнала супата-започва сценария ,приватизация ,фалити и кредити и нови заеми и след 10 години тинтири минтири искаме да отидем към Румъния или Русия
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Питър- Братле - това е все ендо да начричаш Англия римска провинция ... Нещата не са такива, каквито са били. И да, сно е, че ончи говори за колиниите, коит оспряха да са колонии между началото и средата на 20-ти век, не защото се биха за свобода, а защото им я дадоха и то под натиска на ООН (или ОН тогава).
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Пич - Ако беше готов, та да пребие другия, по-оправдан ли щеше да е в действията си. Сори че питам, просто ми е трудно да схвана примитивната ти логика и закони.
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ама седят си другите 4 човека и си сложили ръцете на кръста и си гледакта, после - що ни е скапана дупка държавата - Ами ей за тва!
50
0
 
11
 
! Отговори
Пич преди 4 дни
Чичото си го получи. Ако заливаш някой с вода, трябва да си готов после да изядеш шамарите. Явно този чичак не беше готов за боя.
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това нищо не е. Чакайте да видите тигрите на Слави на какво са способни.
48
5
 
2
 
! Отговори
Питър преди 4 дни
Впрочем, защо забравих Хонг Конг и Макао.... Преди да ги върнат на комунистите бяха още по-богати, днес 3 милиона души от Хонг Конг имат желание на емигрират във Великобритания
47
5
 
4
 
! Отговори
Питър преди 4 дни
До ТодорОбъркал си се нещо. В България американско влияние почти няма. България е прокси колония на Русия и Турция, затова сме на такова дередже. Виж, Германия, която още е официално окупирана от САЩ държава (ВСВ не е приключила още) е друго нещо, а?
46
0
 
7
 
! Отговори
Развеселиха ме преди 4 дни
Такива са най-смешни. Като не знае да се бие какво почва пръв с водата и после чака на стола:Д