Дизайнери ще представят моделите си на фестивала Melba

Събитието ще се проведе от 11 до 21 ноември в София
10 ное 2021 09:07, Ния Христова
0

Единственият фестивал за дизайн в София - Melba, ще се проведе от 11 до 21 ноември в София. Шест представители на европейската дизайн сцена ще се включат в четвъртото издание на фестивала. 

"Нарича се Melba, защото за нас това е събирателен сладък образ на любими неща. Имаме съчетание на свързани с дизайна съставки. Това, което се случва в съвременния дизайн и неговото отражение в нашето ежедневие. Говорим за дизайна в най-богатите му проявления", каза организаторът на събитието Адриана Андреева пред Bulgaria ON AIR.
 
Другият организатор - Бояна Гяурова, посочи, че в събота у нас ще пристигат няколко страхотни дизайнери от чужбина - от Испания, Чехия и Германия. 
 
"Искаме да покажем на широката аудитория, че дизайнът е нещо абсолютно достъпно, всеки от нас го използва и би трябвало да има отношение към него. Хората ще могат да бъдат по-добър избор", изтъкна Гяурова.
 
"Фестивалът е изключително отворен, всичките ни събития са с вход свободен. Имаме изложби, работилници, най-различни срещи - извън симпозиума, за който тече продажба на билети. Всичко се излъчва онлайн, за да е по-достъпно за публиката. Абсолютно убедени сме в живия контакт, това е безценно", отбеляза Андреева.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари