7 начина да привлечете интереса на мъжа, когото харесвате

Посейте идеята за вероятна среща
23 май 2024 23:00, Михаела Лазарова
68
7 начина да привлечете интереса на мъжа, когото харесвате
Снимка: Istock

Пролетта е време за любов, а защо не и за флирт? Ако напоследък не можете да си намерите място и има човек във вашето обкръжение, когото много харесвате, със сигурност бихте искали това да е взаимно. Ето защо в следващите редове ще ви споделим няколко трика как да привлечете вниманието му и да го накарате да направи първата крачка. И така:

Включете го в разговора

Следващия път, когато разговаряте с вашия потенциален партньор, споменете, че ви харесва, когато човек прави първия ход и е инициативен. Това разбира се, може да е в контекста на разговор, свързан с коренно различна тема. Ако сте независими и мотивирани, не приемайте това непременно като сигнал за манипулация. Ценете някои романтични традиции като това мъжът да направи първата крачка – имайте предвид, че може и дори и да не му е хрумвало.

Погледнете го

Е, със сигурност тук не става въпрос за какъвто и да е поглед, а за един малко по-специален такъв. Осъществете зрителен контакт с човека, когото харесвате, задръжте погледа си, след това се усмихнете, погледнете настрани, а след това бързо назад. Запомнете, че този жест трябва да изглежда естествено. Ако подобно флиртуване не ви е познато, първо го изпробвайте в огледалото. Прокарайте ръце през косата си или си поиграйте с накита на врата си. Това ще привлече вниманието към ключицата, врата и т. н. Тези малки флирт трикове са гениални.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: флиртромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
Т преди 3 седмици
Отидете с него на лозето му и бъдете директни :))
23
1
 
1
 
! Отговори
Продълж. преди 3 седмици
"Нещото" било сборник със задачи старо издание, който се намираше трудно, но се знаеше, че даскалът по математика взима от него задачи за контролни и класни. Предложила му на следващия ден заедно да решават задачи. Хвалеше се, че след една седмица вече правили секс, макар че и на нея, и на него им било за първи път. Бяха комична двойка - той пъпчив, очилат и смотан, тя половин глава по-висока от него. След 5 години, за да се отърват от тази, родителите му го сватосаха за щерка на техни приятели.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Продължение - след като си научи уроците за следващия ден, съученикът ни да излиза на разходка за половин час в точно определено време и по точно определена междублокова алея. Той беше послушно, дисциплинирано момче. И нашата съученичка започнала в уречения час да се разхожда по същата тази алея, да се прави уж на изненадана, че го среща. Заговаряла го и след 5-6 такива "случайни" срещи му предложила на следващия ден след училище да отидат в нейния дом, за да му покаже нещо. - Пак продължавам
21
1
 
0
 
! Отговори
За случайните срещи преди 3 седмици
Когато бяхме в гимназията, най-неочаквано за всички, още в началото на 10-и клас, най-грозното момиче в класа ни, което беше неприятно и по характер, стана гадже на онзи наш съученик, чийто баща беше най-голям шеф в сравнение с останалите татковци. После тази същата споделяше, че в 9-и клас най-внимателно е разпитвала, за да научи навиците му. В крайна сметка разбрала, че майка му настоява, когато сме на училище сутрешна смяна, след като се научи уроците за следващия ден, /продължавам/
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 22 Ти така си мислиш. Не си ли чувал онази песен,според която на сутринта "красавицата се оказа звярът". Когато е тръгнал с намерение да се забавлява, мъжът разсъждава не с онази глава, която е на раменете му и е склонен да улавя сигналите на най-дашните, а не на най-хубавите.
19
0
 
3
 
! Отговори
Тъжната истина преди 3 седмици
Ако срамежливо свеждаш поглед, както те е учила баба ти, която ти е внушила, че не е прилично да гледаш мъж в очите, той ще дойде при теб само в краен случай, ако много, ама много те харесва и ако до този момент никоя хитруша или нахалница не го е повикала с поглед.Защото, дори и да те харесва много, младежът няма да пропусне да провери дали няма да му се отвори парашутът за еднократен секс с онази мома, която нахално го приканва с поглед.Установи ли и вербален контакт с него, ще му видиш гърба
18
0
 
1
 
! Отговори
Запомнете, момичета преди 3 седмици
Ако гледаш един младеж в очите поне 1 секунда по-дълго време, отколкото трае обикновеният поглед, той ще дойде при теб, защото ще реши, че го викаш. Какво ще правиш след това, ти си знаеш.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако сте грозна никакви трикове и начини няма да ви помогнат.
16
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Най-дашни са рускините !
15
0
 
1
 
! Отговори
Заибне преди 3 седмици
Те тая работа.
14
3
 
3
 
! Отговори
Левента преди 3 седмици
Леле колко съм бил загубен. Вчера една почти си искуба косата пред мене . Съдра си чантата от уж ровене . Пък тя ме сваляла. За жена ми говоря .Да беше казала направо . Че иска нова чанта.
13
3
 
4
 
! Отговори
Тази прилича преди 3 седмици
На небинарен драгкуин транзишън втора степен
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приятни сънища!
11
5
 
20
 
! Отговори
Димитър преди 3 седмици
1.Не си правете устата на човка! 2.Бъдете естествени! 3.Не си правете сметки с чужди пари! 4. Не пушете, не пийте, не се лигавете като ***! 5.Отговаряйте и се намесвайте само там където има нужда, и ако ви искат вашето мнение! 6.Уважавайте партньора и неговото семейство! 7. Не ходете наляво, надясно като отвързана и не изисквайте ако не можете да дадете и вие! Е, дами ако следвате тези правила ще сте златни!!!
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Първо трябва да се научите да готвите мусака и други вкусотийки, а след това да му привличате вниманието. Щото ако не можете да готвите ще е само чук и беж , не случайно се казва че любовта на мъжа минава през стомаха.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До АнонименВитанов пие оцета против брадавици.
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Свалете си прашките и го помолете да ви ги подържи докато си оправяте сутиена. Гаранция, че няма да може да мисли за нищо друго в следващите три дни!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До 14Виж 25!
6
17
 
13
 
! Отговори
До 17 преди 3 седмици
И ниски. Имам чувството, че съм в сраната на джуджетата - путинландия.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само бъдете себе си!