Рейес: “Щастлив съм в Арсенал”

Хосе Антонио Рейес заяви официално, че е щастлив от пребиваването си в Арсенал, след като стана жертва на фалшиво телефонно интервю с испанска радио-станция
11 фев 2005 14:08,
Рейес: “Щастлив съм в Арсенал”

Хосе Антонио Рейес заяви официално, че е щастлив от пребиваването си в Арсенал, след като стана жертва на фалшиво телефонно интервю с испанска радио-станция, в което уж бил казал, че не е щастлив в Лондон и иска да отиде в Реал Мадрид.

Прочетох в пресата истории, които ме свързват с Реал Мадрид”, казва 21-годишният играч за официалния сайт на Арсенал. “Аз не само имам договор с Арсенал, но и съм горд, че играя за този отбор и с моя помощ той ще печели още трофеи.”

Журналист от испанското радио се представил по телефона за спортния директор на Реал Емилио Бутрагеньо. Без да знае че това не е истинският Бутрагеньо, Рейес казал в ефир, че с удоволствие ще се премести в Реал.

Поласкан съм,че Реал се интересуват от мен, защото аз винаги съм искал да играя там”, казал Рейес за радио-станцията. “ С божията помощ може да стане. Нещата в Лондон са такива, че не се чувствам комфортно тук.”

Арсенал плати на Севиля за Хосе Антонио рекордната сума от около 17 млн. паунда (31,62 млн. долара ) през януари 2004.











Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание