Видима освободи треньора си, Литекс изненада Левски на Герена

Макар и след трудна победа, ЦСКА излезе еднолично на първо място в “А” ПФГ с актив от 48 точки
14 мар 2005 12:35,
Видима освободи треньора си, Литекс изненада Левски на Герена
Станимир Стоилов засега е сигурен за поста си въпреки загубата срещу Литекс (снимка levski.bg)
Видима – Раковски освободи треньора си Димитър Тодоров, след като отбора стартира с три поредни загуби пролетния дял на първенството. След 18-ия кръг тима се намира на незавидното 14-то място с едва 16 точки, постигнати от четири победи и четири равенства.

Временно тимът ще бъде поет от помощник-треньора Костадин Ангелов. В следващия кръг от първенството Видима гостува на четвъртия във временното подреждане – Литекс, който победи в последния кръг кандидат-шампиона Левски като гост с 1:0. Единственото попадение отбеляза бразилецът Сандриньо в 15-та минута на двубоя.

Макар и след трудна победа, ЦСКА излезе еднолично на първо място в А” ПФГ с актив от 48 точки. С попадения на Йордан Тодоров и Радослав Забавник в последните осем минути на мача червените” излязаха с три точки пред вечния съперник.

В неделния мач от кръга – Локомотив (София) разгроми Беласица с 5:1, като по две попадения отбелязаха Цветан Генков и Саша Антунович, а веднъж се разписа Малин Орачев. За гостите от Петрич точен бе Георги Даскалов. Със спечелените вчера три точки железничарите” се изкачиха на седма позиция във временното класиране с 22 точки, докато Беласица е на 11-то място с актив от 19 точки.

Ето и резултатите от 18-ия кръг:

Левски - Литекс 0:1
Черно море - Марек 3:2
Берое - Пирин 0:0
Нафтекс - Родопа 0:0
Несебър - ЦСКА 0:2
Славия - Видима-Раковски 4:1
Спартак Варна - Локомотив Пд 0:2

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание