Бил Гейтс купи Кевин Курани от Шалке

Във връзка със световното Майкрософт подготвя нова рекламна кампания с футболни звезди.
6 дек 2005 11:45,
Бил Гейтс купи Кевин Курани от Шалке
И в края на годината Курани има поводи за радост

23-годишният футболист на Шалке 04 и националния отбор на Германия - Кевин Курани, ще бъде едно от новите рекламни лица на софтуерния гигант Майкрософт. По повод предстоящото световно първенство в Германия Бил Гейтс ангажира някои от звездите на световния футбол. Роналдиньо, Майкъл Оуен и Джиджи Буфон са сред избранниците на милиардера.

На пръв поглед избора на футболист от Германия е странен. Кевин Курани едва ли принадлежи към най-висшата класа национали на страната, като Балак или Кан например. Другояче обаче мисли Свен Мюлер от мениджърската агенция “Спорт файв”, която посредничи при договора на играча с Майкрософт: “Търсехме някой, който да обединява качества, фотогеничност и стил. Кевин е стахотна личност, снимките му са постоянно във вестниците”.

За самия Курани годината завършва повече от успешно. През лятото той осъществи добър трансфер в Шалке, роди му се син, а сега сключи и милионен договор за реклама с Майкрософт. Предвидени са  интернет изяви и участия в телевизионни клипове. “Горд съм, че ще се наредя до най-големите в света”, споделя Курани, от когото се очаква да вкарва голове за Германия идното лято.


Спонсорирано съдържание