Спас Делев пред завръщане в ЦСКА

Нападателят ще скъса договора си с Лас Палмас
30 дек 2013 10:35, Александър Попов
3
Спас Делев пред завръщане в ЦСКА
Снимка: Булфото

Бившият нападател на ЦСКА Спас Делев е пред завръщане на "Армията". По време на зимната пауза на първенството ни Спаско отново може да се озове в "Борисовата градина" и за трети път да облече червената фланелка.

В момента Делев е играч на испанския втородивизионен Лас Палмас, но до дни ще разтрогне договорните си взаимоотношения с клуба и ще стане свободен агент. Така от ЦСКА няма да платят и едно евро за правата му.

Както е известно, Делев премина официално в състава на Лас Палмас в края на миналия сезон, когато скъса контракта си с ЦСКА. Преди това Спаско игра още за Пирин и руския елитен Волга.

Тимът на Лас Палмас пък бе завършил 6-и през последния сезон в Сегунда дивисион и бе загубил в плейофите за влизане в елита.

Испанците искаха да вземат футболист, който да им помогне в битката за връщане в елита, но Спаско така и не успя да се наложи в състава на Лас Палмас, тъй като бе преследван от множество контузии.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ЦСКАСпас Делев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И сега като започне да търси и пари...Головодник.Да си играе в "Подгорец"-Ключ.Ако беше футболист щеше да си е в Турция или в Испания.***.
1
0
 
0
 
! Отговори
митко секса преди 10 години
аз съм играл 4г в а окръжна опорен халф