Коко Динев: Няма да се огъна пред 20-30 хулигани

Страх ме е Господ да не накаже Локо, притесни се босът на "смърфовете"
Обновена: 20 апр 2014 15:29 | 20 апр 2014 10:55, Александър Попов
11
Коко Динев: Няма да се огъна пред 20-30 хулигани
Снимка: Булфото, архив

Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев обяви, че според него дербито срещу Ботев е било прекъснато от провокатори в агитката на неговия тим. Той обаче се закани, че няма да им се даде и да се пречупи пред тях.

„Доста недопустимо, но просто 20-30 души от феновете провокатори, които искат да живеят на гърба на отбора, се опитват да постигнат целите си. Това е председателят на фенклуба, който има кафенце на стадиона, продава фен-артикули и иска сами да си прибират приходите. На тях е угодно в клуба да царува безвремие, да царуват те и просто да си развяват байрака”, заяви Динев пред Канал 3.

Той подчерта, че името на отбора не присъства в нито един доклад, по който има дори подозрения за уредени мачове.
 
"Такива хвърляния за уредени мачове не са уместни. Навсякъде по света има комисии, ФИФА, БФС, в тия доклади Локомотив никога не е присъствал и никога не е бил официално обвиняван в такива истории. Заради целия кетъринг около стадиона е целият проблем. Тези фенове изгониха нормалните привърженици от стадиона. Не сме в нито един доклад за уредени мачове", отсече президентът на „черно-белите” от Пловдив.
 
Той продължи: „Феновете се опитват по всеки начин да опорочават отбора. Няма как да търся диалог с тях. На отбора съм плащал регулярно. Може да има съвсем дребно забавяне, което е в рамките на 10-15 дена. Обиден съм на всичко, което се случва. Мислех, че на тия хора ще им дойде акъла в главата. Явно няма да се получи по този начин".
 
Той обвини, че има хора, които се опитват да живеят на гърба на емблемата на Локомотив Пловдив.

"На футболистите и на старши треньора няма какво да им казвам, защото с тях се виждаме и чуваме. Днес отборът игра перфектно и съм сигурен, че щеше да спечели днешното дерби. Само едно голямо „Браво” за минутите, в които се игра мачът. Страхувам се Господ да не накаже Локомотив, защото е голям празник. Има различни наказания. Страх ме е за бъдещото съществуване на отбора", каза още Коко Динев.

В ефита на Дарик радио той допълни, че се надява "да изгоним това зло, което изгони нормалните хора от стадиона на Локомотив".
 
"Ние при всички положения трябва да завършим шампионата. В крайна сметка решенията ще се взимат може би лятото. Не ми се иска да се огъвам от 20-30 хулигана. Опитвам се да намеря една причина да остана в Локомотив, не мога да я намеря, но тези действия ме амбицират. Дано Господ не ни накаже, че на този празник направихме толкова поразии", завърши Динев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БотевецПравиллно виждаш нещата, но си коматевец. Ботвеци няма.
7
3
 
3
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
Кокич,няма го вече оня дрогиран Илиев да ти бърше н*срания г*з.Не се занимавай със сериозни неща като футбола.Оди си пери фолк певици и ги забременявай в тва си цар баце:)!
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коко Динев: Няма да се огъна пред 20-30 хулиганаКога един международен престъпник се е огънал пред едни хулигани, а?!
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
локо Пд да е петия отбор отпаднал от А група.
4
7
 
6
 
! Отговори
бичето преди 10 години
псувате го човека, ама без него сте 6-ти отзад напред в Б група!
3
6
 
6
 
! Отговори
MM преди 10 години
GNUSEN LAIN.....VOZ!!!!!!!!!!!!
2
8
 
13
 
! Отговори
Ботевец преди 10 години
коко чукай си фолкпевиците и се откажи от футбола
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Страх ме е Господ да не накаже..." Ако те беше страх от Господ, нямаше да си това, което си.