Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига

В драматичен мач българите победиха след изпълнение на дузпи
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 00:32,
355
Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец изигра пореден велик, драматичен и луд мач, удари Стяуа след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.

Българите победиха Стяуа с 6:5 след дузпи, 1:0 в редовното време и продълженията.

Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.

Редовното време завърши с победно 1:0 за Лудогорец след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.

В тях двата отбора не си вкараха гол, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.

Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи и успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори.

Лудогорец заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.

Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
*** се възмущава по адрес на ЦСКА - уж националисти а викат за румънците! А тези пък - уж българи, а публиката им турска?! А с какви пари е направен този отбор - с парите на турската им публика, с парите на Разкрад, със султански или направо български вложени да рушат България. В родината им турция да са се сетили да направят един кюрдски отбор с бюджет колкото Галата сарай, Бешикташ и Фенербахче заедно?
252
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 9 години
До АнонименМного си прав!!! Но сега докато Лудогорец играе по европейските терени Левски все повече се приближава до селските и ученически стадиончета!!!
251
7
 
9
 
! Отговори
Димитър Пенев преди 9 години
Браво на ЛудоБорец, браво на ония двамата и на оня дето изравни резултата, браво и на вратарчето Муци, че направи такава дамска превръзка, исках да кажа развръзка.
250
1
 
26
 
! Отговори
Марков преди 9 години
До МнениеТи ако на Арсенал - Бешикташ казваш страхотен, то Лудогорец - Стяуа щеше да ти се стори мега велик...! А иначе си прав - всеки има право на мнение, но е странно българин - почитател на футбола да не му пука когато български отбор играе мач на такова ниво!!!Гледай си Бешикташ и си остани със здраве!
249
1
 
18
 
! Отговори
марло преди 9 години
А на румънския треньор му миришеше на шампионска лига!Само че рибата беше още у реката!
248
1
 
9
 
! Отговори
kris преди 9 години
Prochetoh mnogo komentari vqrno e che ne sa mi liubimci,no se gordeq che evropa shte razbere za Balgariq.
247
2
 
15
 
! Отговори
zver4etooo преди 9 години
"Покажи на тия хора, как се мяташ, как го правиш, колко се раздаваш" ПОЗДРАВ ЗА МОЦИ!!!!!
246
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Обективена дано, ама нада ли!
245
51
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 9 години
Вчера гледах един страхотен мач- Арсенал- Бешикташ, след което си легнах! Някои заблудени се опитват да приписват вина на останалите които не били подкрепяли "българиския" отбор. Ами няма как да го подкрепям, аз си подкрепям моя отбор в България и останалите не ме интересуват. Ботев, Берое, делиорман нямат значение. Хубаво е да трупат коефициент за страната, но чак да ги обявяват за едва ли не нацинален отбор, хайде няма нужда. Това ще изиграе лоша шега на някои не трезво мислещи, заблудени хора
244
4
 
25
 
! Отговори
valio преди 9 години
bravo na ludogorec
243
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Е Л И К А Н И !!!
242
7
 
51
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Поздравления за футболистите и ръководството на Лудогорец !Всеки българин трябва да се гордее с тях! Не мога да разбера тези побъркани псевдо националисти,уж националисти пък викат за румънците,нещо не им се връзва логиката,може би омразата и комплексите са им малко в повече.
241
9
 
7
 
! Отговори
Настоявам преди 9 години
Защо настоявам?Защо настоявам да им *** главите на Софиянци?ЦСКА ли ?
240
41
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво "българи" от Луноходец!!Лоши сте българи от ЦСКА и Левски !!Глупаво е да не се подкрепя един български отбор,макар и без българи в него,но ако селяните от Гората имаха малко история,щяха да разберат защо феновете на ЦСКА и Левски подкрепяха Стяуа и Лацио + това нямаше никакви ексцесии от страна на феновете на ЦСКАА Домусчиев има фабрика за амфети и ги превозва с "Морския си флот" с подкрепата на Боко МУТРАРА
239
11
 
54
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Браво Лудогорец! Показахте кой е истинският отбор на България. *** от Левски и ЦСКА нека да играят за Купата на България.
238
38
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Интересно. Всички станаха привърженици на Лудогорец. Изкараха ги "отбор на народа", което е пълен ***. Има си наионален отбор. Лудогорец е клубен отбор.Левски няма шанс, но ако примерно ЦСКА се класира догодина за ШЛ и влезе дали всички ще пеят националния химн и ще забравят пристрастията си заради ЦСКА? Не. Гаранция. Затова ме издразни на макс и платения коментатор. Все едно Моци му е мъж. Изкара ме извън нерви.
237
9
 
32
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Момчета, не се излагайте и не пишете, че само г-н Домусчиев бил мафиот! Има ли смисъл да казвам, че 80% от отборите в ШЛ ги издържат мафиоти? Какво да кажем за Абрамович - неговия Челси, а? На тоя на челото му пише "аз съм мафиот", и какво от това?Щом носи радост на МИЛИОНИ хора пред ТВ, или на трибуните, няма никакво значение. Аз предпочитам да има БГ отбор със собственик "мафиот", където да има футбол, отколкото нек'ва мижитурка да ми вика, че нема пари...
236
3
 
34
 
! Отговори
ултраси = цигани преди 9 години
До ДевойчеВеликият "национализъм" на българските ултраси се изразява в ритници по оградите и хвърляне на бомбички по селските трибуни както и употребата на наркотици. Най-епохалният момент за избиване на националистическата емоция за български ултрас е предстоящият двубой срещу Горна Оряховица. След мача е хубаво и да се татуира лицето на Хитлер на бръснатият крак. А през цялото това време истинските български националисти гледат семействата си и работят за по-светло бъдеще на нацията.
235
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДевойчеТия ултраси не са никакви българи. Една шепа безработни наркомани с бръснати крака и спринцовки в джоба. Великите "бранители" на България. Хаха пълен смях. Пълен майтап. И ако има бой - бягат като мишки (тежат по 50 кг максикмум заради хероина)
234
7
 
5
 
! Отговори
Lqgash преди 9 години
До АнонименЩото не си гледал Ботев Пловдив срещу Байерн Мюнхен пич....1984