Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига

В драматичен мач българите победиха след изпълнение на дузпи
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 00:32,
355
Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец изигра пореден велик, драматичен и луд мач, удари Стяуа след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.

Българите победиха Стяуа с 6:5 след дузпи, 1:0 в редовното време и продълженията.

Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.

Редовното време завърши с победно 1:0 за Лудогорец след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.

В тях двата отбора не си вкараха гол, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.

Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи и успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори.

Лудогорец заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.

Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
7
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бях на мача! Уникално преживяване, не си спомням подобен мач да съм гледал някога, с такава развръзка! Това беше мач за световната футболна история и Лудогорец успяха да се запишат там... В историята се записаха и онези нещастници, които се продадоха за 50 лв. за да размахват румънските знаменца... Те даже не осъзнават какъв срам си лепнаха.. В България е пълно с предатели и продажници, които слугуват на тоз и оня!
232
9
 
56
 
! Отговори
Девойче преди 9 години
Възмутена от поведението на привържениците на ЦСКА, както и на това на феновете на Левски при мача с Лацио (присъствах и на двата). На всичко отгоре, засичам коментари под статиите, отправени от интелигентни българи, които се разграничават от "турците от Разград" и се питам-е как така стана чистокръвните българи, каквито са ЦСКА-рите, Левскарите и тн, вилнеят и викат против роден клубен отбор, а ние "турците" от сектор А и В се дерем, пеем химна на България и се радваме на успеха на "Лудогорец"?
231
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно пък подуенците да реват за агитката на ЦСКА при положение, че сините наркомани викаха за Лацио когато играха срещу Лудогорец. Абе ***-наркоманска мъка.Lazio MERDA.
230
19
 
12
 
! Отговори
Lqgash преди 9 години
Хора, защо се жегвате още по тази подигравка със спорта, наречена "български футбол"?! Та чак и се карате и псувате... тея *** - дали ще са ЦСКА, Левски или Лудогорец са толкова смешни, че ако се загледате в мачовете, ще видите , че не могат да си направят 5 поредни паса и спират топката с корите... А на тия *** им се плаща да играят футбол и да тренират... Жалка картинка, даже не мога да повярвам, че още има хора, които ходят по стадионите. Предлагам да се закрие клубния футбол!
229
8
 
30
 
! Отговори
iha преди 9 години
и двата "гранда "на българския футбол , имат едно общо качество, генерират изключително слаб човешки материал накратко -*** , която в стремежа си да се покаже , като заклет привърженик на "гранда " показва академичното си възпитание по стадионите ,а и не само там,сякаш целият свят трябва да се съобразява с него и да му слуша истериите .Добре е този заклет фен да застане с гръб към огледалото и да си види оср..ия г.з
228
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво юнаци!А ЦСКА са долна ***!
227
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА на собствените си мачове не може да събере толкова привърженици. Дано стадиона да получи лиценз за мачовете в ШЛ та да видим някой гранд в София.
226
6
 
57
 
! Отговори
сд преди 9 години
Най-странното е, че в известен смисъл един румънец се оказа повече българин от няколко стотин уж българи... Да напомня на червените псевдонационалисти, че като викат срещу Лудогорец, понеже в града има турци, това не ги прави повече българи. Патриотини големи, ей! А, и като си изкарате мамалигарските *** от устите, да отидете да пуснете документ за румънско гражданство.
225
2
 
23
 
! Отговори
дидо преди 9 години
няма смисъл от плюене ,просто ЦСКА и ЛЕВСКИ в управлението на самите клубове е много НЕ ПРОФИСИОНАЛНО и докато не се вземат правилни решения ще е все така зле.Всеки трансферен прозорец по 10 нови и те *** т.е. на сезон по 20 от тях и половин не става и искаме силни ЦСКА и ЛЕВСКИ.ТРАНСФЕРИТЕ И В ДВАТА ОТБОРА СЕ ОДОБРЯВАТ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА.
224
6
 
37
 
! Отговори
с. преди 9 години
Между другото тия простотии са типични за свинската агитка!Навремето по подобен начин бяха в агитката на Ливърпул и викаха срещу Левски!Жалко,че *** са затрили славния офицерски клуб АС 23 за да създадат тия *** с петолъчката!И да не забравя!Честито на Лудогорец и феновете им!Уникален мач!
223
5
 
39
 
! Отговори
с преди 9 години
Браво на лудогорци! Е, разбирам ги и червените антибългари де. Някак си друго е да посрамваш България последователно години наред след резили срещу вселенски анонимни отбори по футболните терени, но съвсем друга висина е да срамиш Родината и по трибуните. Това само хомовръзка между "фенове" ала ЦСКА-Стяуа и Левски-Лацио го може. Софийските смешници - срам по терена и срам по трибуните. А сега гледайте ЦСКА-Марек, докато Лудогорец цъка с я с Реал, я с Байерн в ШЛ. Лягайте си с чорапите хейтъри!
222
4
 
3
 
! Отговори
К преди 9 години
напишете в гоогле: justice for cska sofia
221
4
 
31
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
БРАВО НА МОМЧЕТАТА!А НА ЗЛОБЕЕЩИТЕ *** ДА ИМ С..РА В УСТИТЕ.ТЕЖКО И ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКОВА ПАТРИОТИЧНО МИСЛЕНЕ.ОТВРАТ.ПФУ..
220
2
 
2
 
! Отговори
К преди 9 години
това казва всичко:winner.bg/european-football/read1425.html
219
2
 
27
 
! Отговори
с. преди 9 години
До цецоВерно ли!?И казваш това след снощи!Сектора на румънците пълен с чорбари,които ги подкрепяха,а след мача няколко немощни вика цеесеека докато българския отбор празнува!Долна,сФинска,безродна комунистическа червена ***!
218
1
 
44
 
! Отговори
краси преди 9 години
Първо престанете да обиждате хората от смесените райони. Ние сме не по-малко българи от тез дето са се завряли в София. Второ Манчестер Сити започна мача в понеделник само с един англичанин в състава, но никой не се съмнява, че е анлийски отбор. Да не изброявам колко от водещите отбори играят с чужденци в отборите. Трето Домусчиев бил престъпник, а Сашо Апашо не е? Четвърто никой не е задължен да подкрепя Лудогорец - верно, но да бълваш простотиии и обиди воден от завист и комплекси нормално ли
217
8
 
28
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 9 години
Браво на играчите от Лудогорец , само на пред !Предлагам отбори като Левски и ЦСКА да ги забравите.
216
1
 
2
 
! Отговори
vitosha преди 9 години
много са тъжни някои селски бекове, aма се пишат левскари. еле пък шуменския "бабаит" варг.Айде бе, няма ли един да си каже адреса?
215
3
 
37
 
! Отговори
В преди 9 години
Въпрос: Какво прави един цесекар, когато ЦСКА спечели Шампионската Лига??? Отговор: Гаси Плейстейшъна и си ляга.
214
3
 
32
 
! Отговори
Левскар преди 9 години
Аз викам за Лудогорец винаги когато играе, освен срещу Левски. Към моите съотборници викащи срещу Лудогорец: абе бунаци гламави, нали ако ги мачкаха извън България щеше да е резил не само за тях, но и за нас, защото ни водят! Силния враг заслужава уважение, ако наречеш Лудогорец слабаци, наричаш всички които е победил слабаци, и така обиждаш и нашия отбор.