Берое иска наказание за Станислав Тодоров след мача с Лудогорец

Съдията направи фрапантни грешки по време на срещата
8
Берое иска наказание за Станислав Тодоров след мача с Лудогорец
Снимка: Булфото, архив

Ръководството на Берое ще подаде жалба срещу съдийството на Станислав Тодоров по време на снощната среща с Лудогорец.

Както е известно, двата отбора си врътнаха 1:1 в Разград, като първо Тодоров свири несъществуваща дузпа за домакините, която Хамза пропусна, а след това подмина игра с ръка на Александър Василев в пеналта на Лудогорец.

Статистиката от мача показва, че Станислав Тодоров е показал седем жълти картона на футболисти на Берое и нито един на играчите на Лудогорец.

Това накара шефовете на старозагорци да сезират БФС и от там да накажат Тодоров, който преди време отнесе наказание и то отново след мач на Лудогорец в Разград.

Не е тайна, че Станислав се води рефер на Кирил Домусчиев и нееднократно шефовете на другите отбори са искали той да не свири мачове на "орлите".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: БероеЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
бедни душици преди 9 години
А бе едно Берое не могат да бият и то със съдийско рамо,а тръгнали да играят в ШЛ!!!Там няма да има съдийски аванти!!!!
5
2
 
3
 
! Отговори
Група запалянковци преди 9 години
За 150 запалянковци от В.Търново ,след мача за суперкупата с Ботев Пд отбора на Лудогорец вече не съществува . Такива мафиоти като собствениците на отбора нямат право да се наричат българи. Нека си търсят и плащат на привърженици от чужбина. Ние апелираме към всичики честни и почтени български запалянковци да забравят че съществува отбор Лудогорец. Нека мафиотите да продължат да купуват съдиите. Накрая ще останат само те като публика по стадиона. А те както виждате от мача с Берое продължават с мафиотски далавери. И за тях ще дойде възмездие. Справедливоста винаги побеждава. Зависи от нас
4
2
 
2
 
! Отговори
Група запалянковци преди 9 години
Ние сме една група около 150 запалянковци от В.Търново за които след мача за суперкупата с Ботев Пд отбора на Лудогорец вече не съществува за нас. То и без това в него няма по вече от 4-5 български футболисти. Такива мафиоти като собствениците на отбора нямат право да се наричат българи. Пък то и не е много сигурно дали са такива. Нека си търсят и плащат на привърженици от чужбина. Ние апелираме към всичики честни и почтени български запалянковци да забравят че съществува отбор Лудогорец. Нека мафиотите да продължат да купуват съдиите. Накрая ще останат само те като публика по стадиона. А т
3
0
 
1
 
! Отговори
?? преди 9 години
Приземиха Лудогорец в българската реалност. Една от прричините класни играчи да не искат да играят в българското първенство и българското първенство да е в окаяно състояние. Просто има много разбирачи.
2
5
 
6
 
! Отговори
шуменски тиква преди 9 години
ако този шуменски *** свири така в Европа никога няма да види мач повече.е--ти продажника И то срещу кого Берое---смятайте как са оплетени като свински черва съдии и собственици(И после плачат да подкрепяма лудите горци от делиорманате съдиите ги подкрепят ние сме за Реал Мадрид
1
4
 
13
 
! Отговори
Справедливост преди 9 години
Делиормана също трябва да ги накажат за уредени/ купени мачове!