Лудогорец загря за Ливърпул с успех над Ботев

Разградчани надвиха като гости пловдивския тим с 2:1
12 сеп 2014 19:06,
21
Лудогорец загря за Ливърпул с успех над Ботев

Лудогорец постигна успех с 2:1 при визитата си на Ботев Пловдив в първия мач от 8-ия кръг на "А" група. Така "Орлите" загряха за предстоящия голям мач от Шампионската лига срещу Ливърпул на "Анфийлд".

През миналата кампания пловдивчани бяха врътнали четири ремита в шампионата срещу Лудогорец, но днес отборът допусна издънка. Това е и първата домакинска загуба за "Канарите".

Първото попадение бе дело на Дани Абало в 7-ата минута, а Роман Безяк реализира в 50-ата минута за удвояване на преднината, на отбора му. Домакините вкараха почетен гол в 88-ата минута чрез Цветков, който бе точен от дузпа. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Моци в наказателното поле.

Ботев направи мача много специален за малкия си фен - 9-годишния Коста Архондакис. Малчуганът изведе домакините на терена под бурните аплодисменти на публиката и дори изтегли жребия преди първия съдийски сигнал. Той страда от напреднал стадий на най-коварната болест - рак.

След този мач Лудогорец излезе втори с 15 точки, докато Ботев е на 3-ата позиция с точка по-малко.

Още за двубоя четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Итсу Хъзардъ преди 9 години
Писнъми *** тьес мънгьали пруости,да си сидът у дилиуормана, насекаде са гуостьи!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец загря за Ливърпул с успех над Ботев axxa samo kak zvychi
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия имат една маршрутка селски фенове
4
4
 
4
 
! Отговори
тт преди 9 години
Питаш ме ще ти кажа .. на 25г. бях от славия, на 31г. пак съм от славия , но откакто гледам футбол от 90-те години този отбор се управлява от мафиоти и виждаш какъв е резултата с този отбо. Слаботелесния всяка година казва как напролет ще видим един по добър отбор на славия защото сега момчетата били млади и неопитни..пародия , дано някой ден любимия ми отбор се оправи, а иначе живея близо до разград и имам възможността да гледам хубав футбол на хубав стадион , ето затова съм и от ледогорец.
3
8
 
11
 
! Отговори
тт преди 9 години
Предлагам сделка на грандовете.. историята за вас, бъдещето за нас , и без това само за някакви мачове отпреди 40 г. говорите, браво за това , но аз още не съм бил роден по това време въпреки че съм на 31г. В момента обаче има 1 отбор , който доставя удоволствие, другото е посмешище поддръжано изкуствено от шайка лепилари получаващо пари за охрана на мачовете да охраняват себе си демек, пълна пародия са .
2
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички чорбари викали против Лудогорец в агитката на Стяуа ще сте на стадиона когато Реал гостува тук, нали? И сега в агитката на Реал ли ще влезете *** *** наркомански?Жалки ***!Само Козмиииин Моциииии!
1
4
 
7
 
! Отговори
НЕДОСЕГАЕМ преди 9 години
НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ *** ВАСИЛЕВА ? ДА НЕ Я УВОЛНИХТЕ БЕ ?