Локо София дерайлира в Пловдив за купата

"Смърфовете" победиха с 2:1 в първи четвъртфинал
Обновена: 22 фев 2015 16:00 | 22 фев 2015 15:47, Александър Попов
7
Локо София дерайлира в Пловдив за купата
Снимка: Булфото

Локомотив (Пловдив) победи с 2:1 у дома Локомотив (София) в първи четвъртфинал от турнира за купата на България. Двубоят започна с атаки към двете врати.

Още в 3-ата минута Романов излезе на удобна позиция, опита се да намери Шехуди, но топката бе избита от противников защитник. Домакините поведоха в 9-ата минута. Мартин Камбуров отне топката в центъра, намери с дълъг пас Спас Делев, който с техничен удар намери гредата, а Ванчо Траянов посрещна топката и със силен шут се разписа за 1:0.

Гостите реагираха мигновено и бързо изравниха. В 14-ата минута Трифонов центрира от отляво, Йордан Господинов и съотборниците му в защита увиснаха и Ламжед Шехуди с глава изравни за 1:1.

Последва игра в центъра, за да дойде 29-ата минута, когато Спас Делев нахлу опасно в полето на гостите, но не успя да подаде на Мартин Камбуров. Две минути по-късно Даниел Генов нахлу опасно в наказателно поле на домакините, но топката му бе избита.

В 36-ата минута домакините поискаха дузпа, след като Спас Делев бе побутнат в пеналта, но такава не бе отсъдена. Последва скандал на централната трибуна на стадиона, където фенове на пловдивчани се нахвърлиха с обиди и закани към хора от щаба на гостите, но полицията се намеси и потуши скандала.

Второто полувреме започна с натиск на домакините. В 46-ата минута Карагарен падна в пеналта след сблъсък в противников играч, но нямаше съдийски сигнал.

Пет минути по-късно Спас Делев с прецизен пас изведе Карагарен на удобна позиция, но нападателят на "черно-белите" бе блокиран. Локомотив (Пловдив) отново поведе с гол в 60-ата минута на дебютанта Йоан Ласиман, който се възползва от грешка на вратаря на гостите Валентин Галев при центриране на Янко Сандански от фаул и с глава покачи на 2:1.

Три минути по-късно Мартин Камбуров влезе в наказателното поле на съперника, стреля по земя, но Галев хвана топката. В 77-ата минута домакините отново претендираха за дузпа след сблъсък между Йоан Ласиман и Иво Иванов, но съдийски сигнал не последва.

В 86-ата минута Бранимир Костадинов стреля в глава, но топката излезе в аут. Минута по-късно Шехуди излезе на удобни позиция, но прати топката над вратата на "смърфовете". В 88-ата минута Владислав Романов стреля от въздуха, но Йордан Господинов изби в ъглов удар. Последва центриране, а Шехуди можеше да изравни, но прати топката с глава в аут.

В третата минута на даденото от рефера продължение червен картон получи Здравко Илиев от домакините за нарушение срещу откъсващия се Даниел Генов. Последва удар от фаул, но топката се отби в защитника на "черно-белите".

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Бултрас преди 9 години
2-1 като гост в два мача за купата е добър резултат.Не правете от мухата слон.Въпрос на тактика беше колебливата игра или на подценяване.А защо не изключвате и тото.Делайриране няма
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
у бе!
4
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 9 години
Супер контра, супер гол, Камбуров, Делев, Траянов!Браво Локо!!(Пловдив)
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дерайлира....................buhahahahaaha, къде учите тези бисери? дерайлирал бил...
2
2
 
2
 
! Отговори
Не ме хейтвайй преди 9 години
Трябва да се спре показването на футбол в интернет пространството!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е И