Локо София би с 2:0 лидера ЦСКА

В края на мача червени фенове едва не нахлуха на терена, бесни от съдията
1 мар 2015 19:58,
20
Локо София би с 2:0 лидера ЦСКА
Снимка: БТА

Локомотив София победи с 2:0 ЦСКА и попречи на "червените" да дръпнат с шест точки пред Лудогорец в битката за шампионската титла.

Попаденията в мача забиха Преслав Йорданов, който получи страхотен пас от Емил Гъргоров и Владислав Романов.

Бадема пък направи повторен дебют за родния си отбор и то именно срещу армейците. Трябва да се отбележи, че ЦСКА завърши мача с девет футболисти.

Луис Соарес си изпроси директен червен картон в 39-ата минута, а в 78-ата минута втори жълт картон получи Апостол Попов.

Срещата няма да се запомни с особени футболни достойнства, като в края на мача феновете на ЦСКА едва не нахлуха на терена, бесни от съдията Георги Кабаков.

Така червените продължават да са лидери в класирането с три точки пред Лудогорец, а Локо София се изравни с Литекс на третото място.

Още за двубоя четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Чорбата е пред закриване, защото времето на комунистите изтече. Задава се въстание, за късмет с много кръв, защото комунисти от приказки не разбират а от бой! Лупи и Батков ще лежат в един лагер и в една барака, като ченгета по културно масовите мероприятия! Също Боко и Станишката ще са в една килия - живота вече ще е суров!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подуянци да върнат името на Апостола. Чорбакаша, беше отбор, а сега стремително вървят по пътя на обора.
13
3
 
11
 
! Отговори
простак преди 9 години
Нема ли кой да надупиЛупи?
12
11
 
16
 
! Отговори
Бултрас преди 9 години
Още един съдия в черният списък.Стойо и компания пак да изяснят кой трябва да им свири,за да са доволни при следващият избор.До колкото си спомням имаше двама от които ревльото да е доволен.Редно е да не им се показват картони,всички спорни положения да са за червените,засадите да се свирят спрямо конкретната ситуация и да не се обръща внимание на изцепките на феновете и реакциите от скамейката.Червеният отбор трябва да стане шампион,защото има най-много фенове,най-гледаният е и най-ощетеният.
11
3
 
4
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Абе къде е бразилския треньор и бразилския халф?
10
13
 
23
 
! Отговори
САМО ЦСКА!!! преди 9 години
Отбори като Локомотив и Славия бият ЦСКА и Левски по веднъж на всяка десета високосна година. Не се възгордявайте много! ЦСКА ще се съвземе за следващия мач, а Локото пак ще ги бие сигурно през 2031 и то с 1:0! Очаквам Домусчиев да плаща щедро на другите отбори и съдиите, така че да скачат на ЦСКА на живот и смърт. Истината за мача днес е, че Локо играха нормално слабо, хубаво се повъргаляха на терена, полежаха, а ЦСКА сами се биха, понеже нямаха идея за печеливша игра, Стойчо да се позамисли!
9
4
 
19
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ преди 9 години
А Лупи, искаше да влизаме, групите на ШЛ. Мизерници клети!
8
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Локомотив изклеца "Евробоеца" Цеца...
7
9
 
20
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Стойчо не плака , ама затова пък Лупи плака , рева и пак плака ... то не бяха сахарски пясъци , то не бяха камили . Явно този път са се наговорили да си разменят ролите . Както каза Гигов и по- лоши терени има в България , този на Бончук да не е по-добър , а какво ще кажете за картофената нива ст."Тича" , на кривата ракета космоса и пречи !
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Терена беше отвратителен. Надявам се, като вече плащам по 4 лв., да го постегнат за следващия сезон. На такъв терен мач не става, само ритане....
5
7
 
17
 
! Отговори
Вафла Мура 05 преди 9 години
А до Хасково със рейс, А на връщане пеша,А пък до Мароко, Само Локо!!!!
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слушах Стойчо след мача. За пръв път да не се оплаче от съдиите(все пак спомена срамежливо за "някои странични фактори"). А чорбарите пак се опитаха да провокират публиката си със симулациите си по терена.
3
4
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
бг фурбола е пълна скръб ... но като ЦСКАр ми e тегаво като чета че локото ни е опънал с 2:0
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ot sofia do maroko samo loko taka vikahme na stadiona prez 1972 g. blagodaria ti.
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OT SOFIA DO MAROKO SAMO LOKO.