"Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив

Загубата изхвърли Левски от първата шестица
Обновена: 15 мар 2015 17:27 | 15 мар 2015 17:25, Александър Попов
158
 "Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив
Снимка: Булфото

Ботев Пловдив тресна с 2:0 ЦСКА в Коматево и по този начин заслужено си осигури място в Топ 6 преди втората фаза на първенството.

От там изхвърча Левски. "Сините" ще играят във втората шестица и ги чакат мачове със Славия, Марек и Хасково.

Головете за Ботев мушнаха Милен Гамаков и Лъчезар Балтанов през първото полувреме. Пловдивчани изиграха фантастичен мач, раздодоха се изцяло, смачкаха армейците и логично си осигуриха победата и място в първата шестица.

От своя страна червените тотално разочароваха, записаха трета поредна загуба в първенството и мястото на Стойчо Младенов в ЦСКА сериозно се заклати.

Твърде е възможно Стойчо да бъде уволнен, а на негово място да застане Любо Пенев.

Най-доволни от развръзката са привържениците на ЦСКА, които искаха да видят вечния съперни в долната половина на таблицата. По-рано дори шеф на "червените" разкри, че футболистите са били заплашвани да загубят в Пловдив.
 

 

Още футболни новини и отзиви след мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Вафла Мура 05Присмял се хърбел на щърбел. Клуб п география с. Подуяне, Софийско.
91
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по-жалко от чорбар няма, смешници
90
5
 
21
 
! Отговори
Вафла Мура 05 преди 9 години
Че Ботев са добър отбор, това е вярно. Че ЦСКА са леваци, това също е вярно, хехе
89
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радостта на Коматево е трагедия за Подуяне. Чорбата нито топла, нито студена. Мъка в соф. поле.
88
1
 
8
 
! Отговори
daniel преди 9 години
kakvo revete samo....ako govedata misleha na vreme sega spokoino 6tqha da sa v top6....cska 3 zagubi pravi ve4e....ako ne bqhte zavisimi ot nas...tuka 6tqhte da opqvate kolko sme slabi...i nekadarni...spokoino malko..ne vsi4ko okolo vas se varti....6te igraete da ne izpadnete i tova e....nas ne ni mislete....a i otdaite nujnoto na botev...vse pak sa dobar otbor i polovinata futbolisti to4no vie gi izgonihte...baltanov cvetkov..ognqnov..taka 4e vseki si zaslujava sadbata
87
0
 
6
 
! Отговори
Уефски преди 9 години
До 99-и:Ами като е полуразрОшен стадиона,вземи го среши малко.
86
5
 
3
 
! Отговори
Kki преди 9 години
Po skoro 4erven rezil !!!
85
1
 
10
 
! Отговори
Левскар преди 9 години
Е всъщност точно Иво Тонев срути стадиона, в момент, в който Левски беше в страшна финансова криза. И това беше възможно най-*** решение, взимано някога в този клуб (единствено решението Тонев да заеме ръководен пост е единственото по-тъпо решение).Така че феновете на ЦСКА трябва да са благодарни много повече на Иво Тонев, отколкото на Ботев. Заради глупостта на Тонев днес Левски достигна дъното.
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно ми е някой знае ли колко пари отпуска държавата за развитие на Българския Футбол, и по-специално на отборите от А група?
83
2
 
10
 
! Отговори
Син фен преди 9 години
Иво Тонев си беше политическо назначение. Евентуално ако Газпром беше станал спонсор на Левски, Тонев щеше да отклонява част от парите към централата на ГЕРБ. Е, нещата с Газпром не станаха, ама най-вероятно той продължава да точи от Левски и да препраща парички към бате Бойко.Така че бъдете благодарни на ГЕРБ за това, което се случва с Левски.
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникКато си толкова сигурен защо не сложи 10000 щеше да си много напред със сигурните мачове !Защо не снимаш фиша и да го покажеш
81
3
 
8
 
! Отговори
НИКОЛОВ преди 9 години
Я НЕ САКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ , САКАМ ФК ЛЕВСКИ1914 ДА Е ЗЛЕ !!!! По-голяма простащина от това няма и няма да има !!! Това дърпа България назад !!! Колко повече простаци и простащина , толкова по-бедни !!! Срам ме е от такива хора дето се наричат "цесекари" , а с днешното събития хвърлят ТЕЖКА СЯНКА върху европейската история на ЦСКА !!!! Без значение дали загубата е заслужена или не !!!
80
3
 
4
 
! Отговори
Левскар преди 9 години
Е то Бойко Борисов вече спаси едни път Левски, като ни прати Иво Тонев. 3 години по-късно благодарение на Тонев Левски ще играе за 7-мото място. Не, благодаря, такива мечешки услуги в Левски не искаме. Искаме просто некадърника Тонев да се разкара един път завинаги от клуба и повече никога да не се връща.
79
3
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 9 години
Чакай ти от шимпанзето Бойко Борисов да се грижи за "Левски"?Неговата главна цел в момента е да унищожи национализма и на първо място да унищожи българския лев!Общо взето бъдещето е на еврото и на официялен английски език
78
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Футбол без пари не става. Лудогорец имат парите от шампионска лига, чорбата на бившите партийци, (ако е вярно че харели по 14 милиона на година де). Левски има само една адвокатска заплата и един полуразрошен стадион. Жалка картинка, а хората обичат Левски. гн. Премиер ще гласувам за вас на следващите избори, само спасете Левски!
77
6
 
18
 
! Отговори
Локо преди 9 години
Нека пожелаем на прасетата повече такива достойни загуби за напред
76
14
 
11
 
! Отговори
1914 преди 9 години
Ще дойде време вашето оставане в групата да зависи от нас жалки комунистически отпадъци...
75
3
 
20
 
! Отговори
велик отбор преди 9 години
Никъде в света няма велик отбор чийто привърженици да се радват при загуба. Когато си фен на велик отбор, се радваш само на победи с красива игра
74
1
 
7
 
! Отговори
Фен на Литекс преди 9 години
В момента във втората шестица 4 отбора (Локо Сф, Литекс, Берое и Ботев) ще се борят за 3-тото място. Но след като изгледах последните 3 мача на ЦСКА си мисля дали тези 4 отбора не могат да се борят и за 2-то място. Колкото до Левски според мен трябва в следващите 10 мача да дадът почивка на полвината си титуляри и да вкарат юношите в А отбора и да обиграят състава. Все пак имат примера от Локо Сф и Берое които бяха в същото положение миналата година, а сега са фактори.
73
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Английската висша лига не играе такава система, та ние. Къде има тази система някъде другаде по света - първа шестица и втора шестица."Системата определено е добра за България. Вижте каква интрига се разигра за 6-тото място. Отделно тогато за титлата се борят няколко отбора, тя ще бъде решена най-вече с директни сблъсъци между претендентите. За третото място ще се борят 4 отбора. А това намалява драстично вероятността за уговорки. Така че тази система е чудесна за България.