Юве излъга Монако със спорна дузпа

Бербатов влезе като резерва в мача
Обновена: 15 апр 2015 14:06 | 15 апр 2015 07:17, Александър Попов
7
Юве излъга Монако със спорна дузпа
Снимка: Reuters

Ювентус победи с 1:0 Монако в първа четвъртфинална среща в Шампионска лига. Успехът за домакините донесе Артуро Видал с гол от дузпа в 57-ата минута.

Наказателният удар обаче беше много спорен. Рикардо Карвальо фаулира Алваро Мората на линията на наказателното поле, но чешкият съдия Павел Краловец посочи бялата точка, откъдето чилийският национал не сбърка.

Двата отбора направиха отличен двубой с много положения и пред двете врати. ”Монегаските” трябва да съжаляват, че не вкараха гол на чужд терен, а с основна заслуга за това е вратарят на торинци Джанлуджи Буфон, който напомни за най-добрите си години и спаси всичко възможно.

В 70-ата минута на терена се появи и Димитър Бербатов, но бившият национал не успя да помогне на съотборниците си да предотвратят загубата. Пред него се откри отлична възможност за гол малко след като влезе в игра, но я пропиля.

Реваншът е другата седмица на стадион „Луи II” във Франция.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
До младия господин преди 9 години
ДуЗпа определено имаше, а ако излизане на нападател сам срещу вратаря, спъване от страна на последния защитник, който няма как да овладее топката в наказателното поле, повтарям последния , защото това си е чист червен картон за теб не е дузпа , това просто означава , че нямаш и на идея от правилата във футболната игра. А и освен квиченето на Алекси, в коментарите на чуждите журналисти никъде не видях някой да казва , че дузпа няма, напротив обсъжда се защо не е даден и червен картон.
6
4
 
3
 
! Отговори
треньорът преди 9 години
на Монако най добре знае моментното състояние на играчите си,но да оставиш Бербатов резерва при такъв мач си е чиста проба непрофесионално.Да,другите могат да бъхтат 90 минути,но маестро Димитър може за 3 минути да изведе в голова позиция,да вскара сам,да обърне играта.Правил го е.Жалко.
5
2
 
3
 
! Отговори
Младият господин преди 9 години
Ювентус да благодарят на великденският заек и на Дядо Коледа за щедрите подаръци.Дуспа определено нямаше! При 0:0 в този мач за следващият нищо не се знае...
4
1
 
7
 
! Отговори
макето преди 9 години
Трябва да си ***, за да напишеш, че Бербатов "пропилял" възможност за гол.Та той скочи, удари я с главата и не улучи вратата - нормално, беше заобиколен от играчи на Юве. Ако не беше той, никой от Монако нямаше дори да стигне да тази висока топка. Игра си човекът много добре, отрази с глава опасни корнери пред вратата на Монако...Ами я вижте другите нападатели какво направиха? Пропуснаха много по-удобни положения.Бербатов е над всички и който го отрича, не разбира от футбол.
3
3
 
3
 
! Отговори
FORZA JUVE! преди 9 години
FORZA JUVE!
2
2
 
22
 
! Отговори
s преди 9 години
А за теб е късно да се върнеш в първи клас.
1
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BERBATOV NE E DOBAR FUTBOLIST,VECE E MNOGO STAR.VREME MU E RA SE VARNE V ZSKA.