Бензема категоричен, няма мърдане от Мадрид

Карим е щастлив в Реал, казва агентът на французина
7 юни 2015 17:58,
2
Бензема категоричен, няма мърдане от Мадрид
Снимка: архив, Reuters

Карим Бензема няма намерение да напуска Реал Мадрид, обяви категорично агентът на нападателя, след като се появиха информации, че французинът може да се озове в Манчестър Юнайтед.

Дори се заговори, че представителят на футболиста вече се е срещнал с вицепрезидента на Червените дяволи Ед Уудуърд, за да обсъдят потенциалния трансфер.

"Не съм се срещал с нито един клуб в Лондон. Нито с хора от Юнайтед, нито с други. Не сме разговаряли с друг освен с Реал Мадрид", отсече Карим Джазири пред вестник "Марка".

"Какво ще прави Карим в Манчестър? Той е щастлив в Мадрид и не иска да напуска. Би си тръгнал само ако от Реал му кажат, че трябва да се разделят. По собствено желание това няма как да се случи. Той иска да изпълни договора си и дори да приключи кариерата си именно с екипа на Реал", добави той.

Заговори се, че новият треньор Рафа Бенитес планира да направи тактическа промяна и да постави Кристиано Роналдо в ролята на централен нападател на мястото на Бензема, но според испанското издание от клуба са уверили французина, че той влиза в плановете му за следващия сезон.

Още спортни новини четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
До 11Като не разбираш от футбол защо се напъваш да пишеш...?