Видал замества Дани Алвеш в Барса

Договорът на играча е за 5 години
0
Видал замества Дани Алвеш в Барса
Снимка: Reuters, архив

Барселона вече има ново попълнение за новия сезон, след като от клуба официално потвърдиха идването на Алейш Видал от Севиля.

Информация за подобен трансфер се появи още вчера през деня и по-късно тя бе потвърдена и от андалусийския клуб, като играчът ще бъде представен официално днес.

„Барселона и Севиля постигнаха споразумение за идването на Алейш Видал на „Камп Ноу“. Договорът му ще бъде за 5 години – до лятото на 2020-а. Футболистът, който играе като десен защитник, ще бъде представен в понеделник“ пише в сайта на Барса.

По този начин шампионът на Испания и Европа си осигурява заместник на Дани Алвес, който със сигурност си тръгва. Интересно е, че и бразилеца дойде в Барселона именно от тима от „Рамон Санчес Писхуан“.

Трябва обаче да се отбележи, че заради наказаниета на каталунците, Видал няма да може да играе с екипа на тима до януари 2016-а. Той само ще тренира с отбора и ще трябва да прояви търпение.

Трансферната сума е 17 милиона евро, като към тях могат да бъдат добавени още няколко милиона, в зависимост от представянето на играча и постигнатите успехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: БарселонаАлейш Видал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари