Божков и Ганчев не се разбраха за ЦСКА?

Литекс остава в "А" група и Европа
18 юни 2015 18:43, Александър Попов
55
Божков и Ганчев не се разбраха за ЦСКА?

Пореден обрат придоби очакваното преобразуване на Литекс в ЦСКА. Последните информации гласят, че това няма да се случи, тъй като Васил Божков и Гриша Ганчев не могат да се разберат по финансовите въпроси.
Още по темата

Разминаванията между двамата са големи, което означава, че целият проект пропада с гръм и трясък. Богаташите най-вероятно не могат да се разберат по жизненоважни въпроси като каква сума за получи Ганчев за лиценза на Литекс, кой да управлява клуба с по-голям дял от проценти, кой какви суми да печели при продажби на футболисти и т.н.

Буквално до преди няколко часа се смяташе, че бизнесмените са изгладили тези въпроси, но явно това не е така, пише Sportal.bg. По този начин Литекс остава в "А" група и ще участва в Лига Европа, чийто жребий за предварителните кръгове е в понеделник.

Все още не е ясно какви са намеренията на Божков. Нищо чудно той да се оттегли изцяло от спасението на ЦСКА и автентичният клуб със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев да започне участието си от "В" група или аматьорските дивизии.

Всичко по темата ЦСКА четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
LO6O преди 8 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв Пражката пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # Сега когато три милиона българи емигрираха на запад трябва ли да продължаваме дa величаем сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар ?
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е сега вече Цскато стана най-популярния отбор в България!
34
1
 
0
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Така трябва да стане - ЦСКА в която група иска да отиде без А. Защото пи един компромис догодина ще има още два-три отбора в същото състояние.
33
0
 
2
 
! Отговори
1221 преди 8 години
орташката работа и ..........
32
1
 
1
 
! Отговори
ХАХАХА преди 8 години
Точно Спиртал.дпс ли решихте да цитирате- продажната медия на гелосания ***???
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Koгато феновете на Ботев Пловдив видяха, че няма светлина в тунела, предизвикаха фаалите на Ботев и поддържаха отбора всичките години,когато му бе ноебходимо да се върне в елита по-силен. И успяха, макар с някои малки провали.Нещо ми подсказва, че ЦСКА няма да може да повтори пътя на Ботев,не вярвам оня Дучето дето вземаше пари да ходи на мач и да прави хореографиида обедини останалите.За съжаление това е кая на ЦСКА, дано да им други български отбори да повторятнеговите успехи.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега ще ритат с Драгичево и долно нанагорнище....
29
5
 
5
 
! Отговори
пламен преди 8 години
До Анонимендържавата няма право да се меси в клубовете.ти добре ли си изобщо?
28
5
 
11
 
! Отговори
ЛИСКА 23 преди 8 години
Ние българите НИКОГА няма да станем европейци. # Защото времето, когато нелегалните легално управляват българия НИКОГА няма да отмине. # Защото червените АНТИХРИСТИ и СИНИТЕ комунисти вече са феодалните собственици на държавата . . .
27
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министерство на отбраната, финансите и на спорта и НАП можеха да влязат в ЦСКА и да ги национализират още през май. 50 милиона лева са нищо за бюджета, но явно целта на тия *** от ГЕРП е да се разграби ЦСКА от мутрите и после да се ликвидира.
26
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уефски се размина с евротурнирите, жалко! Щяха отново да станат ***!
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво беше това ЦСКА? Ей, да окрадеш с толкова милиони един клуб и да си тепегьоз. Нема такава наглост.
24
2
 
0
 
! Отговори
NIKOI преди 8 години
MOMCHETA OT CSKA ELATE VAV GRAD SEVER PRI ISTINSKITE PRAVOSLAVNI I ZAPOCHVATE PODGOTOVKA PARVO DUHOVNA BARABAR SAS IZMAMNICITE NARECHENI SOBSTVENICI.DA JIVEJAT PARITE SMART NA CHOVECITE
23
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В която и да е група далавераджиите с комисионните умряха, няма пари за нап, няма пари за смукачите.. Ядете бахура! А ЦСКА ще го има защото има най-добрата фенска маса в БГ
22
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цесекарите се вързаха на мутрите както удавник за сламка, но пак ги извозиха. Мултигруп, Титан, Гърнето, Литекс, Нове, Черепа, Домуса, борците кой ли не се реди да "помага". Жалко за феновете и за най-славния клуб в историята на България, но без държавата няма как да оцелее. А държавата не я грижа за нищо, освен да има избиратели.
21
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селската шампионска лига ви зове
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо пишете за "истинския ЦСКА" ? Такъв отдавна няма , а сегашният е частна фирма, която трябва да си плати задълженията, а не да прави "салта",та други да поемат разходите!
19
5
 
57
 
! Отговори
realen преди 8 години
Там, където мине Сашо Томов, трева не никне. Лошото е, че живеем в гадна държава. В Германия щеше да изгние в затвора.
18
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
коментиращите от герена докато злорадстват под новините за ЦСКА не осъзнават , че техния отбор копае дъното и там играчите не са получавали заплати от месеци и там имат милиони дългове към НАП , но за това си има хубава шопска поговорка ...Не сакам на мен да е добре , а на вуте да е зле
17
10
 
15
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Не може да е 23, защото АФ23 са разтурени от ЦСКА, ръководството им пандизено и председателя разтрелян като американски шпиони, за да национализират стадиона им и го дадат на гадовете. Никакви титли не са печелили а са ги получавали, всичко се отнема и дава на втория и финалиста, макар че властта е правила какво ли не когато не са биле във форма, да спечели първенството кой да е, само да не е Левски. За кражбите и разполагането с българския футбол като своя собственост - отговорност и затвор!