В ЦСКА е пълно с проститутки!

Бащата на Вальо Илиев: Той обича истински клуба
10
В ЦСКА е пълно с проститутки!
Снимка: Булфото, архив

"В ЦСКА има много проститутки! И другаде ги има, дори в Левски, ама не са толкова и всичко се потулва", избухна легендарният вратар Илия Вълов, чийто син и капитан на отбора преди два дни бе освободен от състава за новия сезон.

"Има подмолни води в нашия любим клуб, много дори. А Вальо обича истински клуба и отбора. Беше готов да играе и във "В" група. Когато се върна, се опитах да го откажа да играе пак в ЦСКА, питах го знае ли какво става там, а той вика: "Знам". И аз се отказах, защото видях, че той милее за клуба, за публиката. И ето сега какво стана", продължи Вълов пред "България днес".

"Много неща се изговориха за Вальо, дори в момента, когато излизаше да играе на инжекции - ядосва се Вълов. - Аз му казах, че ще усети най-добре любовта на публиката, когато спре да играе. Така стана и при мен. Не привържениците, а други хора не го оцениха. Но той не иска да отговаря на мишките Стойчо Младенов и Александър Томов. Защото има хора, които много обичат парите, които вземаха от ЦСКА, а Вальо обича клуба и сега го боли от ставащото".

"Томов бе фалшив собственик, само лъжеше, а после обвиняваше журналисти, че атакували него и клуба. Ами Стойчо - когато диктуваше какво да се пише против Вальо, Вальо го покани да отидат на детектор на лъжата. А Стойчо се кълнеше, че няма нищо общо, но само в разговори по телефона, не гледаше в очите", гневи се още легендарният вратар на Ботев (Вр) и "армейците".

Илия Вълов смята, че не само в ЦСКА са допускани нередности, но и в целия ни футбол, който се е вмирисал откъм главата. "Едни охулват Любо Пенев, други му викат "Браво", задето разкри някои неща в БФС. Аз не мога да лъжа и мисля, че Любо трябваше да каже всичко, защото някои неща ги премълча. Да върнат Иван Вуцов, защото той много знае и много може във футбола, може само да помогне. А може дори да напише една книга за нещата, които знае, ще стане много интересно", твърди Вълов.

За сина му сега пътят е в чужбина, твърди легендата. "Вальо може още да поиграе, казах му, че не бива да мисли за отказване. Но той не иска да играе за друг отбор у нас", завърши бившият страж.

Още новини за ЦСКА четете тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вълов, не ти прилича да говориш така!
6
9
 
33
 
! Отговори
:( преди 8 години
Прав е бачо Илия, ама с тоя *** за "треньор" какво друго може да се очаква...
5
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AKO LUPI ZAMESTI BOIKO BORISOV SHTE PREKARA I BALGARIA PREZ POGREBALNO PURO
4
9
 
33
 
! Отговори
Късно живеете ,бе... преди 8 години
При СОЦ-а , в спорта се кипреха , най-големити перекендета и ***...НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!И там ---всичко ще се разпада до неговия окончателен край!ТОВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ЧЕРВЕНАТА СОЦ-ПОМИЯ!Харесвам Лупи , защото той е един хитър, ловък и печеливш "ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ"--на закъсали червени ФОРМАЦИИ и ДРУЖЕСТВА!
3
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро утро.
2
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в ЦСКА-то са най-големите ***....
1
13
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аби Илия не се прави , че не разбираш. Синът ти в последните 2 години беше нонстоп контузен, операции, травми. Нормално е да не разчитат на него. Най-добре го посъветвай да се откаже вече, здравето преди всичко. Що за тъпотии да играе постоянно на инжекции?