Ева Карнейро била ненаситна под юргана

Докторката на Челси "лекувала" допълнително футболист
Обновена: 17 авг 2015 14:59 | 17 авг 2015 11:14, Александър Попов
45

Дали пък Тери не е преспал с Ева? Снимка: Reuters

Челси направи най-лошия си старт във Висшата лига на Англия и за първи път от 1998 година не записа победа в първите си два мача. Селекцията се бави, а на всичко отгоре клубът влезе в полезрението на медиите със скандала между мениджъра Жозе Моуриньо и лекарката на отбора Ева Карнейро.

Ева бе отстранена от скамейката при снощната загуба от Манчестър Сити, а мнозина си задават въпроса дали въобще ще остане на "Стамфорд бридж". Красивата докторка обаче получи морална подкрепа от десетки хиляди фенове в спора й с Жозе. Нейната популярност обаче си има и негативната страна.

На хоризонта се появи бившия й спътник Рупърт Патерсон-Уорд, който даде интервю за британския таблоид "Сън".

"Тази жена просто съсипа живота ми. Веднъж имахме разгорещен спор и тя ми призна, че е преспала с футболист на Челси. Каза го, за да ме накара да се почувствам зле. Аз лично не вярвам това да е вярно. Ева обожава вниманието", разказва той.

Когато става въпрос за изневери и забежки на футболисти от Челси, първият заподозрян е Джон Тери. Капитанът не се свени дори да прeспива с жените на съотборниците си, но дали е той този, който е "лекуван" под юргана от Карнейро?

"Тя мисли постоянно за секс и малко хора знаят каква всъщност е. С нея правехме секс всеки ден. Исках да направим семейство, но тя ме сдъвка и изплю", каза още бившият на Ева.

И допълнително наля симпатия към лекарката, която в момента е на гребена на вълната. "Правила много секс... Някой против?", задават риторичния въпрос нейни почитатели.

Развръзката тепърва предстои, но името Ева Карнейро оглави жълтите хроники. Докторката на Челси, макар и прехвърлила 40-те, засенчи далеч по-хубави и млади сексимволи.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: челсиЕва Карнейро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
Хайгашот Гъзарян преди 8 години
Тая дъвка е стара ...
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, колко жалко да говориш така за бившата.... Искала си била всяка вечер, че какво да прави да я боли глава ли? Какво по-нормално от това да си иска всяка вечер на тези години няма да иска когато е на 90 нали. Много е жалко когато няма с какво друго да занимавате хората да ги занимавате с това което правят в леглата си.... А да нападаш бивше гадже с което си искал да правиш семейство е още по-жалко. Имай малко мъжество в себе си! Тръгнала си е остави я да си живее живота!
29
5
 
4
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
На времето имаше един изключителен филм на Р. Вълчанов- една жена на 33.Филм достоен за Оскари и т.н./по времето на соца/Та сега една от апенините над 40 г. се вдъхновила от сценария и решила да се пробва.Ядец, ама е отрязала ,,Специалния,, и сега е в емисиите на медиите от острова.Защо?Защото да си лекар на ЧЕЛСИ не се иска само дупе,цици ,секс и т.н. ама и мозък.Е, ако някой иска да се обзаложи на 2л. хисарско Мерло да си изпрати мейла ,тел. номер и да видим кой е виновен под юргана?
28
0
 
5
 
! Отговори
Пешу преди 8 години
Когато говорим за Челски, да, по-спортна новина няма как да има.
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало-о-о-о-у Днес, през уикенда имаше мачове. Дайте резултати, коментари, отзиви...... Юргана ли е най-спортната новина, която измислихте?
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А и щом е тръгнал да се жалва като ученичка пред медиите, говори достатъчно колко е "мъж". С право каката му е теглила шута.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена е толкова секси. Този *** като не може да я задоволи, да не се жалва. Това е гореща жена, която знае какво иска и може. Не е като пияните английски пачи, дето на сутринта не помнят, че са имали петминутка с някого. Аи най-нормалното е, щом не можеш да намериш нещо вкъщи, да си потърсиш навън. А за този асексуалния, ще се намерят и фригидни!
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZZarsstvo Balgaria i Tarnovsskata Konsstituzziia...
23
0
 
14
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
до 28А бе за да я напада Специалния така, май не му е пуснала. :D
22
1
 
16
 
! Отговори
Ръбестия преди 8 години
Южна кръв в Северен Лондон...
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
евала на лелятадали пък не е схрускала и Жозе, че така и се нахвърляайде храна за жълтурите
20
4
 
9
 
! Отговори
Hitar Petar преди 8 години
Какъв юрган на 35 градуса бе ?? Тая е за 4-ти километър...:)
19
4
 
22
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ Е ВИНОВЕН И НА ЧЕЛСИ И НА ТОЗИ БИВШИЯ ,КОЙТО НЕ Е СПОСОБЕН ДА ЗАДЪРЖИ ЕДНА ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ ! ТАЗИ ЖЕНА Е ИЗКУПИТЕЛНА ЖИРТВА ЗА НЕКАДЪРНОСТТА НА НЯКОИ !
18
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена - над 40? Ашколсун, евалла!
17
4
 
12
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
***, искаш ли да играем на чичо доктор?
16
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хубаво момиче, но защо си показва голия ***?! За да си намери оплодител или да изкагра кинти ?
15
3
 
13
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Нямам юрган,не съм и от Челси,
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изпростели до безумие псевдодраскачи.
13
2
 
14
 
! Отговори
dp преди 8 години
*ска работа станаха Челси, руска мафия плюс латино манталитет/шмекерии.Това ли успяха да изровят за мадамата, жалка работа. Казала била нещо на огорчения си бивш.С това тяло очевидно може да има когото си поиска в леглото, а Мориньо тепърваидните седмици ще има да чуе от медиите ако могат да докажат, че я е нарекъл ку*ка.Ако стане последното няма да го бъде, ще му се наложи да си ходи преди края на годината.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един път дневно да прави сексНечувано