За кожата на един съдия: Топрефер или ултрас на Тотнъм?

Вижте непринудената радост на Майк Дийн при гол на "шпорите"
12
За кожата на един съдия: Топрефер или ултрас на Тотнъм?
Снимка: Reuters

В България да бъдеш професионален съдия се смята за особен вид мазохизъм. Те са ругани и обвинявани във всички земни грехове. Но трябва да признаем - ако вземат нещо под масата, то поне не е обществено достояние. И не демонстрират явно своите пристрастия при гол, когато ги снимат десетки камери.

Какво да кажем обаче за топрефера в Англия Майк Дийн. Феновете вече го титуловаха като новия централен нападател на Тотнъм, независимо, че няма да сменя съдийския екип.

Снощи Майк Дийн реагира като краен ултрас при гола на Муса Дембеле от "шпорите" срещу Астън Вила. И ако за някого това е случайно или просто някакъв жест - видеохрониките показват друго. Подобна радост той изрази и преди три години при попадение на Луис Саха. От Тотнъм...

Във видеото ще видите, че съдията се и ядосва при пропусната възможност да се отбележи гол.

Това все пак е Англия, където срещу реферите не се говори ако не си си приготвил пари за солена глоба. А представете си роден рефер така да изрази радост у нас. Дали ще се прибере жив след мача?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ТотнъмМарк Дийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
*майк*ата на *дийн* преди 8 години
До чернодрешкоНе "реже" Вила , но пък кръвния враг на Тотнъм , изяде "теслата" тоя сезон срещу Челси :) И в много други мачове през годините :)
7
1
 
6
 
! Отговори
чернодрешко преди 8 години
въпросът е да свири добре и безпристрастно. Ако не "реже" Вила какъв е проблема. В България може да не скачат и да не махат с ръце радостно, но за сметка на това резачките са налице....
6
4
 
3
 
! Отговори
Студент преди 8 години
Стига сте го защитавали! Видях го тоя изедник в Еврофутбол тоя уикенд :)
5
3
 
8
 
! Отговори
! преди 8 години
Нещо много бурно посочва центъра.....А след това какво означава разветия във въздуха юмрук, някой от експертите дали може да обясни? А реакцията при проиграния авантаж в третата ситуация какво отсъждане представлва? Много професори, много нещо.....
4
2
 
7
 
! Отговори
Gunner преди 8 години
Авантаж - ОК, но защо като се връща към центъра свива ръка в юмрук и я разклаща?И наистина винаги реже Арсенал. Последният път беше в мача с Челси, когато изгони Габриел за сметка на Диего Коща. След това от FA отмениха червения картон и наказаха играча на Челси.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости, изсмукани от пръстите. От някой жълт *** ли го преписахте това.
2
12
 
20
 
! Отговори
Насо преди 8 години
Каква радост бе.., показва че играта продължава, а след гола, че има редовен гол. Тази новина е изсмукана от пръстите и само човек който не е гледал нито един футболен мач, може да я напише. С две ръце напред се показва авантаж, а посочването с пръст към центъра на игрището е че голът е отчетен и ще се изпълнява подновяване на игра от център.
1
5
 
31
 
! Отговори
Румен преди 8 години
Е той за това винаги коли Арсенал , толкова е очевадно.