Данило Асприля ще играе в ОАЕ

Колумбиецът от Литекс подписа с Ал Аин
4
Данило Асприля ще играе в ОАЕ

Литекс продаде звездата си Данило Асприля на тима от ОАЕ Ал Аин.

Двата клуба се споразумяха, а колумбиецът бе представен на специална пресконференция. Договорът на досегашната голяма звезда на А група с арабския клуб е за 2 години и половина.

"Знам, че клубът винаги има високи цели и аз ще покажа най-доброто от себе си, за да оправдая трансфера. Постигнах много с Литекс в България и сега е време за ново предизвикателство", заяви щастливият Асприля.

Любопитна подробност е, че в Ал Аин Асприля ще трябва да замени бившият футболист на Ливърпул Раян Бабел, който бе освободен от клуба заради слаба форма.

Интересно е да се припомни, че латиносът бе усилено свързван с Левски, Стяуа и Болоня, както и още няколко други отбора.

Новината бе оповестена в последните часове на понеделник.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЛитексДанило Асприля
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Гледаш ли български футбол? Виждал ли си го тоя как играе? Страшно мощен, бърз и вкарва голове. Според мен и други оферти е имал, където НЯМАШЕ да търка пейката, ама е избрал парите пред кариерата
3
1
 
0
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
Ама ГонЗо игра у световнонеизвестният ,,Рен,,...
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - прав си, по си е друго да търкаш пйката в Болоня, или да риташ у съседно село /Букурещ/, или около Босфора! пък и футболистите за това се развиват, са да получат възможно най-добри финансови условия!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слаби са тези футболисти, които в разцвета на силите си предпочитат парите в някое забутано първенство пред това да си развият кариерата...