Юве отнесе и Рома в италианската Серия "А"

"Старата госпожа" с 11-та поредна победа в Калчото
25 яну 2016 08:37, Александър Попов
3
Юве отнесе и Рома в италианската Серия "А"
Снимка: Reuters

Италианският шампион Ювентус записа впечатляващата 11-та поредна победа в Серия "А", след като надделя с 1:0 при домакинството си на Рома в дербито от 21-ия кръг.

В герой за "старата госпожа" се превърна обичайният заподозрян Пауло Дибала, който вкара единствения гол в мача в 77-ата минута. През цялото време домакините имаха териториално надмощие, но римляните се защитаваха умело.

Така Лучано Спалето продължава да е без успех след завръщането си начело на "вълците", а Юве почти отказа Рома от борбата за Скудетото. В класирането "черно-белите" имат 45 точки и изостават с 2 от лидера Наполи, докато столичани са на 5-та позиция с 35 т. и още нямат победа от началото на 2016 година.

Макс Алегри заложи на всичко най-добро, с което разполага, след като Андреа Бардзали се завърна след контузия и зае титулярното си място в отбраната. Атаката поведе смъртоносното дуо Пауло Дибала – Марио Манджукич, а в предни позиции за римляните стартираха Мохамед Салах и Един Джеко. Зад тях действа капитанът Даниеле Де Роси, докато легендата Франческо Тоти очаквано остана на резервната скамейка.

Всичко за развоя на мача и видео вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ювентусРома
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
грозния преди 8 години
Винаги съм се чудил джурналисти такива има ли и друга Серия А, че само й казвате ИТАЛИАНСКАТА ?
1
1
 
1
 
! Отговори
1897 преди 8 години
Fino Alla Fine Forza Juventus!