Черната мамба с финансов компромис заради Левски

Ламин Диара ще си намалява 4 пъти заплатата
29 яну 2016 08:37, Александър Попов
6
Черната мамба с финансов компромис заради Левски

Доскорошната звезда и капитан на Анталияпсор Ламин Диара е обявил готовност да намали 4 пъти заплатата си, за да играе в Левски, пише "Меридиан Мач". Сенегалският нападател е цел №1 на "сините".

Диара, който е известен като Черната мамба, не играе редовно в Анталия от началото на сезона, след като клубът привлече носителя на КЕШ с Барселона и Интер Самуел Ето'о. Камерунецът измести Диара от състава и той иска да избяга.

От лагера на "сините" разкриха, че нападателят е готов да доиграе сезона на "Герена" срещу 8000 евро на месец. За сравнение той получава по 32 000 евро в Анталияспор.

Очаква се максимум до края на седмицата Левски да се спре на централен нападател. Освен Диара, в полезрението на "сините" е и хърватинът Анте Рукавина.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно от Левски са единствените освен някой отбор в Африка където го искат.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левскар е писал статията - гладна кокошка проса сънува! Няма да стане - направо е смешно.Да дойде в Левски, в България на 4 пъти по-ниска заплата - да бе да. Вярвайте си.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOI SHTE BADE NOVIAT GEROI NA BALGARSKIAT FUTBOL.
1
5
 
7
 
! Отговори
Чунчумар преди 8 години
На базата на какво се дават заплати от по 16 000 лв. на разни такива черни мамби, на базата на пълните стадиони и постъпленията от билети, на участията в евротурнирите или може би от "страхотните" пари от тв права. И после 'що нямаме национален отбор. В Левски ореваха света как играли със "сините" дечица, ето дойде Пеевски, уреди им спонсори...и дечицата отидоха по дяволите.