В Лудогорец бесни на звездата си Клаудиу Кешеру

Клубът му показа жълт картон след интервю в Румъния
12 фев 2016 09:41, Александър Попов
1
В Лудогорец бесни на звездата си Клаудиу Кешеру

Ръководството на шампиона "Лудогорец" вдигна мерника на голмайстора си Клаудиу Кешеру, твърди "България Днес". Повод за това стана скандално интервю, което румънецът даде тази седмица в родината си. В прав текст той заяви, че иска да се завърне и да играе в родината си.

Така индиректно си призна, че не се чувства особено щастлив в Разград, въпреки че от началото на сезона има 10 гола и е лидер при реализаторите в "А" група.

Кешеру е с получен жълт картон от собствениците на клуба братя Домусчиеви, които изобщо не толерират подобни изказвания, развалящи духа в съблекалнята.

Според вътрешна информация румънецът е привикан на среща с босовете, които били много ясни и категорични, че при следващата изцепка извън терена нападателят може да си събира куфарите. Нападателят се кълне, че думите му не са били преведени правилно и той изобщо не е говорил за напускане на "Лудогорец".

Самият Кешеру едва ли ще иска толкова бързо да се стигне до подобен развой, тъй като в момента прибира заплата от по половин милион евро на сезон. Освен това той се кани да участва на европейското първенство във Франция това лято, а за да попадне в групата на румънския състав, задължително трябва да играе редовно.

На всичкото отгоре в момента румънецът е измъчван от контузия и все още не е готов за игра. Това поставя под сериозна въпросителна участието му в мача на годината срещу "Левски" на 21 февруари. Двубоят до голяма степен ще повлияе в битката за титлата между двата клуба. Срещата бе преместена от БФС за 15,30 часа в неделя другата седмица.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
мамалига преди 8 години
Всички мамалигари са такива.подадеш ли му пръстчето ще ти отхапе цялата ръка.