Левски се отдалечи от титлата след загуба в Разград

С човек по-малко Лудогорец победи "сините" с 2:1
21 фев 2016 18:00,
33
Левски се отдалечи от титлата след загуба в Разград
Снимка: БТА

Лудогорец почти уби интригата още на старта на пролетния дял на "А" група, след като победи с 2:1 основния си конкурент за титлата Левски. Така преднината на разградчани на върха пред "сините" набъбна на 8 точки – 39 срещу 31, а Берое вече е на 2-ро място с 33 т.

Дербито в Разград не беше от най-високо ниво, но класата на Марселиньо се оказа решаваща за крайния му изход. Бразилецът с брилянтен пас изработи гола на Вандерсон още в 5-ата минута и сам реализира второто попадение от фаул в 55-ата минута.

Шампионите завършиха мача в намален състав, след като 20 минути преди края Козмин Моци беше изгонен с директен червен картон за безумен фаул. Малко след това Роман Прохазка намали на 1:2, но силите на Левски за изравняване не стигнаха и до края не падна нов гол.

Георги Дерменджиев заложи на шестима бразилци в титулярния си състав, като Жуниор Кишада беше предпочетен пред Клаудио Кешеру на върха на атаката.
Стойчо Стоев пък пусна петима дебютанти – Александър Александров, Сърджан Лукин, Мехди Бурабия, Франсис Нар и Венцислав Христов, но въпреки това столичани изиграха слаб мач.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: ЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
11
 
! Отговори
До2 преди 8 години
Хапчетата, момче хапчетата
4
2
 
4
 
! Отговори
Капанар преди 8 години
До АнонименТрябва да си мноо зле, за да вярваш на такива неща.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой има интерсе от такива отбори и то такъв сеслки футбол,ако това е нивото то какъв е смисъла от А група,това не е за фенове а за ръководителите да си чешат егото и да взимат заплати.Тези чужденци не струват,защо Левски пак започна да закотвя българите на пейката ?Какъв е смисала от тези чужденци куци коне и о двата отбора ? Славия ми тоз отбор е полезен само на Венци Стефанов да зима там едни пари,те нямат и 300 фена.Добрич,Шумен,Търново,там трябва да има футбол щот има фенска маса а не Сл-я
2
34
 
15
 
! Отговори
ЛАВИНАТА МАЧКААААААА преди 8 години
Няма никакво значение кой бие и кой пада!Единственото важно нещо е, че ЛЕВСКИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ОТБОР НА ПЛАНЕТАТА!А Лавината мачка! А сините фенове са най-яките и най-интелигентните фенове в Слънчевата система и пколностите й!
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледаш мача и се чудиш,тези анализатори как в таз чобания им виждат схемата на игра,то беше едно скупчване,ритане,пас не могат да си дадат,лъжат ги ,че са футболисти и им викат браво голям мач,биткаджии сте,а те милите играта им като на заварчкици на мурету.Извинете това не е футбол ,анти грозно,слабо,некадърно,недъгаво нещо но не и футбол.Да не се залъгват младежите но в Европа ще ги разпорят и двата отбора