Моци с автогол, но Лудогорец капарира титлата

Тимът е лидер с 48 точки - на 12 точки от втория Левски
Обновена: 5 мар 2016 20:32 | 5 мар 2016 20:11,
4
Моци с автогол, но Лудогорец капарира титлата

Лудогорец успя да надвие Пирин с 3:1 на негостоприемния стадион "Христо Ботев" в Благоевград, след като постигна успеха си с обрат.

"Орлетата" започнаха много силно мача и след автогол на Моци в 3-ата минута стигнаха до неочакван аванс, но техният противник успя да обърне нещата в своя полза, съобщи gol.bg.

В самия край на полувремето Кафу изравни, а в 62-ата минута Кешеру вкара за пълния обрат и така даде аванс на тима си. Кафу реализира втория си гол в мача, в 69-ата минута, и така оформи крайния резултат.

В 85-ата минута домакините останаха с 10 души на терена, след като Сандев бе изгонен с директен червен картон заради много грубо влизане в краката на Кишада.

Така след 24 изиграни кръга Лудогорец е лидер с 48 точки в актива си и е на цели 12 точки от втория в класирането Левски.

Благоевградчани пък са на 8-ата позиция с актив от 16 пункта.

Още за двубоя четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гелът много бързо усвои, че без да стимулира съдиите няма как да стане. Какво да гледам по телевизията или да ходя на стадиона, като се знае предварително кой и как ще е победител, иначе честна игра, честна победна!
1
3
 
22
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Няма значение в коя врата, важното е моцко да вкарва. Все пак за това му плащат, нали :D :D