Петев на дузпата, той не иска да си ходи

Японският срам не бил показателен за отбора
29
Петев на дузпата, той не иска да си ходи
Снимка: Булфото

Селекционерът на българския национален тим по футбол Ивайло Петев не иска да подава оставка след кошмарното представяне на турнето в Япония, където "лъвовете" загубиха с 2:7 от Япония и с 0:4 от Дания.

Така нашите останаха последни на "Кирин Къп" въпреки афишираните на заминаване амбиции да се върнат с трофея.

Пред свои близки Петев е споделил, че контролите не са мерило за истинското състояние на отбора.

Той си бил направил необходимите изводи и е оптимист, че ако играчите са в оптимална форма, отборът ни може да изглежда далеч по-добре, съобщава „Меридиан Мач”.

От БФС обаче имат претенции към това как Петев контролира съблекалнята и поддържа дисциплината.

Членове на Изпълнителния комитет вече са провели проучвателни разговори с Красимир Балъков и Петър Хубчев относно възможността един от тях да поеме отбора в случай, че договорът на Петев бъде предсрочно прекратен.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Ивайло Петев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
На някои футболисти нямат място от няколко години в тоя отбор нее виновен петев че това са шаика пияници ако сме точни и тия место да сменят час по час трениори е редно тая шаика *** да си заминат господа ако искате фубол направете така ко не гонете трениора
22
1
 
0
 
! Отговори
РККА преди 7 години
на тези и аз мога да им стана тренер ,една флашка с чалга ръгам на касетофона на комбито отварям джама и па толкоз ще ритат..
21
1
 
3
 
! Отговори
ХЕРО!!! преди 7 години
само ХЕРО може да направи силен национален отбор за няколко години без да му се месят
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, той Петев ако го питаме...той най-добрия, марсианците му виновни за загубите.Нито Балъков, нито Хубчев ни трябват.Нужен ни е някой западен треньор, който да не слуша перукан, Лечков и останалите и да му се дадат 3-4г. за да формира отбор. Немец или италианец най-добре.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е треньора за смяна,а цялата шайка малаумници от БФС.Докато перука и сливенския кмет(бивш) и други знайни и незнайни *** се правят на незаменими вървим към закриване.Кухата теза за това че всичко е подсигурено ама ние не ритаме а ТЕ футболистите са си такива не е оправдание за абсолютната некомпетентност на това ръководство.Във всички обществени институций трябва да има мандатност - 1 или 2 по 4 години максимум.Инак се връщаме към другите времена ,а те уж са минали.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако съберат 11 играчи от аматьорската лига или обиколят градовете и съберат 11 момчета от изкуствените терени които се пълнят всяка вечер във всяко едно населено място, има шанс да се представят дори по-добре. Какъв е смисъла от тези екскурзианти? Тези нямат статут дори на професионалисти. Чупят се излишни пари. Тези пари могат да се дадат за къде къде по-необходими неща. Защо не извадят от джоба си сега и да си платят екскурзията до Япония?
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва Радо Пражката ли е?
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съблечения е пионка на перуката
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой плаща разходите на на националите? Струва ли си да се плаща за разходки по света? Тези съвсем заприличаха на подуянчаните. Поредните географски открития направиха.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма ли кой да го разсъблече гол..... за да замълчи
13
2
 
4
 
! Отговори
валю преди 7 години
Нали бихме Португалия сега пък какво им стана
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кога е било *** селян.дур-тарикат-мижи.турка да иска сам да се махне? И то в България?Който докопа копанята в ***, не мож с булдозер го мръдна оттам!...
11
3
 
10
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Нищо няма да се промени със смяна на треньора. От 15 години всяка година нов треньор и резултат никакъв. С това ръководство на Бандитския футболен съюз, което не работи в името на българския футбол, а в името на личната облага и далаверата - толкова.Иначе и аз мисля, че това не е истинското лице на националния отбор и момчетата могат много повече. Жалкото и тъжното е, че те отидоха на екскурзия в Япония и да разхождат националната фланелка по терена, което е абсурдно.
10
1
 
13
 
! Отговори
профи преди 7 години
Няколко думи само. Труд, Чест и Достойнство и Свършена работа. Труда се измерва по резултатите, когато няма резултати, няма и труд, няма и заплащане. След това са Чест и Достойнство. Да имаш честта да си тръгнеш след като си се провалил и да си достоен човек който е бил самокритичен и е видял собствените си възможности. Всичко това се вижда по свършената работа и бъдещите резултати които водят по нанадолнището по което е тръгнал този отбор. Оставака, освободете поста другарю Петев!
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Балкан турист
8
1
 
2
 
! Отговори
Борислав Михайлов преди 7 години
До ВладоЗащото сме отговорна институция и можем да носим отговорност !
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама какви са тези екскурзийки...редно е да ги глобят всичките и най-вече т.н .тренер в размер колкото са разходите за пътуването и престоя там...а за такова безотговорно отношение Петев трябва моментално да си е тръгнал...
6
4
 
4
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Защо му искат оставката ?!
5
1
 
24
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Има, има развитие..първия мач паднахме с 5 гола разлика, втория с 4.....на черното бяло не мога да кажа. Още 3 мача и излизаме на нула ! И после бием примерно Полша в приятелска среща с двойна клизма и ставаме пак най големите....Браво
4
2
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Ако ще и Гуардиола да доведат за тренер, няма да го бъде.