ЦСКА ще се прекръсти на ФК Лупи! Не е шега...

Преименуването е основна точка за общо събрание на клуба
Обновена: 10 юни 2016 19:56 | 10 юни 2016 19:49,
17
ЦСКА ще се прекръсти на ФК Лупи! Не е шега...
Снимка: архив Булфото

Ръководството на ЦСКА покани акционерите на общо събрание, а основна точка в него е преименуването на клуба на "ФК Лупи АД".

Подигравката на Гриша Ганчев с автентичния клуб ЦСКА (ПФК ЦСКА АД) вече заприлича на гавра. Намеренията са не само клубът да бъде фалиран, но и това да стане, като отборът със славна история, 31 титли и 20 национални купи да стане и за посмешище, пише вестник "Сега", цитиран от gol.bg.

На състояло се вчера заседание на ПФК ЦСКА АД назначеният от Ганчев за изпълнителен директор бивш национал по борба Николай Иванович-Паслар е внесъл проект на покана до акционерите в клуба за общо събрание на 26 юли 2016 г. Той е приет единодушно, без да има предложения или изказвания. Всъщност са присъствали само Паслар и Тодор Тодоров, докато третият член на УС на ПФК ЦСКА АД - Ивайло Манджуков, не е присъствал.

Така или иначе, решението е скандално, а в дневния ред основната точка е:

"Наименованието на ПФК ЦСКА АД се изменя от "Професионален футболен клуб ЦСКА" на "ФК Лупи АД". Под прякора Лупи е познат бившият шеф на ЦСКА Александър Томов.

В допълнение седалището на клуба ще бъде променено от бул."Драган Цанков" №3 (там е стадион "Българска армия"), на бул. "Джеймс Баучер" №71, етаж 3, ателие 4. Това всъщност е домашният адрес на Николай Паслар, който живее там под наем.

Извън замислената гавра с името на ЦСКА, на общото събрание ще бъде приет "годишен финансов отчет на ПФК ЦСКА АД за 2015 година и докладите на експерт-счетоводителя".

Още спортни новини четете в gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че ко му е на името бре Супер е въпреки че можеха и по добро да му измислят като да кажемФК СКУБИ-ДУ хххххххххххххххх пък по НАТОВСКИ би Звучал нещо от сорта като да кажемФК ЧОРБА РЕЙНДЖЪР:-P
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българския футбол е такава жалка пародия, чудя се как още има хора да си губят времето с него...?
7
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ЦСКА ще се прекръсти на ФК Лупи! Не е шега..."Е, оказа се, че е шега...
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се кръстят ФК ОдУпи ... Ха-ха-ха
5
0
 
15
 
! Отговори
NACO преди 7 години
А,защо не,на ФК "Петролче" или ФК "Шекерче"?
4
7
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Абсолютно фалшив документ,айде малко по-сериозно...,има интервю с Гриша Г. Намерете си го сами интервюто ,не вземам заплата при вас...!
3
16
 
5
 
! Отговори
ВАРНА преди 7 години
ВИНАГИ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С НЕЩО. И СЕГА ЩЕ ИМА. ЩЕ ИМА ЦЕСЕКАРИ, КОИТО НЯМА ДА ИДВАТ НА МАЧ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА. ХУБАВТО Е, ЧЕ СА САМО 10 %. ОСТАНАЛИТЕ 90 % СА ТВЪРДО С ХРИСТО СТОИЧКОВ И НАЙ-ВЕЧЕ С ГРИША ГАНЧЕВ! ПОВЕЧЕТО МИСЛЕЩИ ХОРА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ КАНЦЕЛАРСКИТЕ НЕЩА, А СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ СПОРТ И ИГРАТА ФУТБОЛ. А ТЯ СЕ ИГРАЕ НА ТЕРЕНА, НЕ В КАНЦЕЛАРИИТЕ! САМО ЦСКА!
2
3
 
5
 
! Отговори
gost преди 7 години
по този начин армията се закри добрия стар литекс маи си остана и накрая да не земат да играят в ловеч е това е смех голям то армията в ремонт та не се учудвам ни наи малко ама до 27 има време
1
0
 
31
 
! Отговори
Рефрен преди 7 години
ФК Лупи има нула купи