Песни от феновете за Стан след втория му мач

Стилиян Петров записа едно полувреме за Астън Вила
17 юли 2016 08:58,
2
Песни от феновете за Стан след втория му мач
Снимка: Facebook

Бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров записа едно полувреме при победата на Астън Вила над Уорчестър с 5:1 в контролна среща, част от предсезонната подготовка на бирмингамци.

Срещата започна по-добре за шестодивизионния тим, който откри резултата след само шест минути игра чрез Мат Бърли.

В ответната атака обаче Джак Грийлиш изравни, а още преди почивката Вила поведе, след като и Либор Козак бе точен.

На полувремето старши треньорът Роберто ди Матео извърши куп промени в състава си, а в игра се появи и Стилиян Петров.

В 48-ата минута 17-годишният Рушиан Хепбърн-Мърфи покачи на 3:1, а малко след това удар на Петров бе спасен с вещина от вратаря на домакините.

Последните два гола в срещата паднаха в заключителните минути и бяха дело на Кейнан Дейвис, който се разписа в 89-ата и 93-ата минута. След края на мача зрителите нахлуха на терена и обградиха Стан за снимки и автографи.

Останалите фенове пък призоваваха с възгласи ръководството да подпише официално договор с 37-годишния Стилиян Петров и пяха песни в негова чест.


Всичко за света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
xyz преди 7 години
УСПЕХ , СТЕНЛИ ! РАДВАМЕ СЕ ИСТИНСКИ ЗА ТЕБ ! СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧ ОТ НАС ЗА ТЕБ , СЕМЕЙСТВОТО И АСТЪН ВИЛА , ЗА ФЕНОВЕТЕ , КОИТО ТОЛКОВА МНОГО ТИ СЕ РАДВАТ И ПОДКРЕПЯТ ! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ ! ИСТИНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ И ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ НЕ ПОЗНАВАМ ДРУГ ТАКЪВ СЛУЧАЙ ИЛИ ПОДОБЕН ! НАШЕТО УВАЖЕНИЕ И ВЪЗХИЩЕНИЕ КЪМ НЕВЕРОЯТЕН БОЕЦ НАЛИ ЗНАЕШ , ЧЕ БОГ Е НЕПОБЕДИМ И ЗА ТОВА Е ВЕЧЕН ! С ВЯРА В НЕГО ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ ! УСПЕХ , КАПИТАНЕ !!!
1
0
 
12
 
! Отговори
dp преди 7 години
Браво бе Стилияне, страхотен пример за непреклонност.Не само влиза пак във формаза мачове (което не знам как го правят въобще, изглежда ми свръхчовешко товатичане дето му хвърлят), и не само след болестта ами и на 37 - когато на почтивсички им е писнало да играят и спират (телата могат до бая по-късно разбира се акоги назорят и ако нямат травми от преди).