Люпко Петрович оцеля начело на Левски

Смяната му не била обсъждана задълбочено
8
Люпко Петрович оцеля начело на Левски
Снимка: Булфото, архив

Люпко Петрович оцеля като треньор на Левски след днешното заседание на УС на клуба, което продължи над 4 часа. Сръбският специалист все още няма победа начело на "сините" в 6 мача, като от началото на родното първенство записа две равенства. Той ще изведе Левски и в предстоящото дерби с Лудогорец.
 
Смяна на петрович не е била обсъждана задълбочено, заяви представитевлят на Тръст "Синя България" в Управителния съвет на Левски Антони Джамбазов, цитиран от "Гонг".

"Станислав Ангелов има пълната власт и ако той внесе подобно предложение, то ще бъде гкласувано. Сега нито сме гласували "за", нито "против". Ние, от тръст "Синя България", по принцип гледаме да гласуваме "въздържали се" по спортно-технически въпроси", заяви Джамбазов.

"Утре най-вероятно ще дадем пресконференция, искаме оставката на цялата Съдийска комисия и на нейния председател. Ние бяхме против Левски да участва в това първенство, в което играе отборът на Литекс със сменено име, който беше докаран на пъпа на София и му дадоха и стадиона", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ЛевскиЛюпко Петрович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
шут в гъзът преди 7 години
къв е тоя издухан сръпски треньор ако беше много убав сърбите щяха да си го назначат
3
2
 
5
 
! Отговори
От 4 години преди 7 години
Лелевски потъва безславно в говеждата си тор! Там ще стои дълго време, за това ръководството на синия обор да им осигури противогази на леваците!
2
1
 
3
 
! Отговори
ФК Леевски ДС преди 7 години
Вахид Халилходжич е доказал в годините как се работи с кадри на Леевски,поканете го спешно да ви поеме цирка но не забравяте ,че той не търпи некадърници и мож да ва изрита всички.Колкото до Любко,човека селекция не е правил така ,че няма как да носи вина за завареното,сега Любко ще освободят утре другия после другия и така,клуб на легенди
1
1
 
1
 
! Отговори
Гонзо 1948 преди 7 години
Долу ръцете от Люпко!!!!