Лудогорец – Кралете на футбола на Балканите

"Орлите" направиха показно на всички как се случват нещата
Обновена: 25 авг 2016 12:46 | 25 авг 2016 12:07, Александър Попов
56
Лудогорец –  Кралете на футбола на Балканите
Снимка: Instagram

Лудогорец вече е новият крал на Балканите. Това може да се обяви съвсем спокойно, след като през последните години отборът направи фурор в Европа, а само преди два дни за втори път в своята история влезе в групите на Шампионската лига.

По този начин тимът на Георги Дерменджиев пренаписа историята на българския футбол като единственият тим, който два пъти пробива в групите на най-комерсиалния турнира.

И това е само началото. Мечтите на "орлите" се простират още по-далече и както обявиха от клуба целта е груповата фаза да бъде прескочена и отборът да играе и напролет европейски футбол, като финишира трети в своята група.

Тимът от Разград се появи с гръм и трясък в българския футбол преди няколко години. Да, там наистина се наляха много пари през годините, но не винаги парите са гаранция за сериозни успехи.

В случая обаче в Лудогорец не се работи на парче, а съвсем правилно, и доказателство за това са сериозните успехи на тима, които бяха постигнати през последните години.

След като отборът отпадна от скромния Милсами през миналата година бяха взети няколко класни попъллнения. Тогава всички за чудеха защо Кирил Домусчиев взима добри футболисти, след като отборът му се провали и след като няма проблеми и с наличните си тогава да се бори в българското първенство.

Отговорът вече е ясен. Натанаел, Кафу и компания пък демонстрираха на терена какво могат.

Като погледнем балканските отбори в момента спокойно можем да заключим, че не се вижда някой тим, който да е по-силен от Лудогорец към днешна дата.

Това е гордост за цяла България. За това не се влияйте от своите пристрастия, а подкрепяйте тези момчета в турнира на богатите, защото те го заслужават. Защото Кирил Домусчиев го заслужава, защото Георги Дерменжиев го заслужава и защото те правят всичко това в името на ..... нашата родна България.

Попадането на тима за втори път в Шампионската лига показа и нещо друго. Миналогодишното отпадане от Милсами бе просто една грешка на разтежа. Това е важно да се отбележи.

Сега можем да се надяваме, че тези момчета от Разград ще ни радват и със силна игра в групите на Шампионската лига.

Успех, момчета!

Калоян Ангелов, Gol.bg

Още коментари и анализи четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Лудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаете ли колко отбора в 100 годишната история на българския футбол имат 5 и повече титли?1.ЦСКА2.Левски3.ЛудогорецПървите два *** са спечелили повечето си титли по времето на комунизма, когато единият отбор е бил на армията, а другият на полицията. Съответно най-добрите футболисти от цяла България са били записвани при тях.Реално при една пазарна икономика и равни начала за всички отбори - Лудогорец е най-добрият български отбор за всички времена.
4
0
 
13
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Лудогорец или го плюят незаслужено или го превъзнасят прекалено. Тъпотията на тази статия,е твърдението,че Домусчиев правил всичко в името на България. Коя частна фирма в България занимаваща се с футбол прави нещо за страната си? Всичко е за пари,капитализъм е.
3
2
 
4
 
! Отговори
Morqk i polovina преди 7 години
Domuza e samovliuben pingvin!
2
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Браво на Лудогорец, те наистина са един от най-добрите отбори на Балканите, но все пак да не забравяме, че в групите на ШЛ ще има още два отбора от нашия регион - Динамо Загреб и Бешикташ.Успех на момчетата и дано зарадват още повече цяла България!
1
10
 
1
 
! Отговори
Morqk i polovina преди 7 години
Toz smeshnik, ne beshe li obeshtal po 300 000 premiq?! Ne 200, i 50 izproseni!