Роналдо - егоист с манталитета на 12-годишен

Това заяви бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Мадс Тим
13 окт 2016 18:45, Георги Пешев
3
Роналдо - егоист с манталитета на 12-годишен
Ройтерс
Кристиано Роналдо има непоколебима вяра в себе си и това е в основата на неговата забележителна кариера. Това заяви бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Мадс Тим.
 
"Той е завършен егоист и това му помага на терена", казва Тим в своята автобиография "Червен дявол".
 
Мадс Тим бе футболист на Юнайтед в продължение на 6 години (2000-2006 година), но изигра един единствен мач за първия отбор срещу Макаби Хайфа в Шампионска лига, а след това прекара периоди под наем във Викинг, Лин и Уолсол, преди да напусне.
 
Датчанинът може и да не постигна забележителна кариера на "Олд Трафорд", но дълго време е бил в една съблекалня с Роналдо и познава добре характера му, пишат таблоидите в Англия.
 
"Той е напълно безразличен към отборната игра. При него всичко е "аз, аз, аз". Дори днес, след толкова много успехи и голове, той все още се ядосва, когато негов съотборник вкара вместо него. Психиката му е на 12-годишен. Но той не се интересува какво мислят хората за него", казва още 31-годишният Тим, който сега е играещ-треньор на датския Кертеминде. 
 
"Кристиано Роналдо беше тотално различен от мен. Аз мразех атмосферата в Манчестър, а на него нищо не му влияеше. Той беше толкова фокусиран върху себе си и това му помагаше на терена", казва още Тим.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
15
 
! Отговори
George Michael преди 7 години
Ох сладкото ми коте то, дето по цял ден виси да се епилира и скубе веждите....красавеца ми сладък той.....По-голямо *** познава ли някой от гелосаната примадона?Добре, че го целнаха на финала, та да станат шампиони другите дето истински играят от отбора на Португалия!
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
самовлюбен консуматор-съединител