ПРОГНОЗА на Gol.bg: ЦСКА-София - Левски

Изберете състава на любимия отбор и познайте резултата
15 окт 2016 09:40, Георги Пешев
22
ПРОГНОЗА на Gol.bg: ЦСКА-София - Левски
Булфото
ЦСКА-София - Левски, мач от 10-ия кръг на Първа лига, стадион "Васил Левски", 16:30 часа, на живо в Gol.bg
 
Групата на ЦСКА-София:
 
Вратари: Георги Китанов, Александър Конов
 
Защитници: Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски, Красимир Станоев, Антон Недялков, Рафаел Перес, Пламен Гълъбов, Александър Дюлгеров
 
Халфове: Кристиян Малинов, Арсенио Нунеш, Диого Виана, Александър Георгиев, Руй Педро, Рубен Пинто, Петрус Бумал, Никола Колев
 
Нападатели: Преслав Йорданов, Кирил Десподов, Густаво Кулма
 
Групата на Левски:
 
Вратари: Боян Йоргачевич, Иван Чворович
 
Защитници: Веселин Минев, Виктор Генев, Сърджан Лукин, Симон Сандберг, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Мики Орачев
 
Халфове: Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, Роман Прохазка, Хеан Деса, Божидар Краев
 
Нападатели: Антонио Аниете,  Франсис Нар, Бабатунде Адениджи
 
Прогнозата на Gol.bg:
 
Вечно или не, но все пак дерби. В цялата буря от полемики зарядът между ЦСКА-София и Левски в навечерието на двубоя е особено голям, тъй като един срещу друг се изправят претенденти за челните места. За "червените" залогът се оказва изключително голям, тъй като имат да наваксват доста точки заради гафовете при гостуванията от началото на сезона, в които все още нямат победа (2 равни и 2 загуби).
 
Лидерът Левски, който все още няма поражение в първенството, също ще гони успеха с всички сили, за да поддържа преднината си пред фаворита за титлата Лудогорец, сразил снощи Пирин с 3:1 в Благоевград.
За добро или за лошо, дербито идва след паузата за националните отбори. И в двата лагера имаше доста отсъстващи играчи по време на подготовката за двубоя. Важното за треньорите Едуард Йорданеску и Люпко Петрович е, че всички са здрави и на линия за битката на "Васил Левски".
 
Плюс за ЦСКА-София е завръщането на Преслав Йорданов в групата след контузия в началото на сезона, но нищо чудно Йорданеску да не рискува с пускането му в титулярния състав. При това положение най-вероятно атака на "армейците" ще води Густаво Кулма, а от втора позиция по фланговете ще нападат Диого Виана и Руи Педро. Наказан в средата на терена е Давид Симао, като на негово място по всяка вероятност ще започне някой измежду Кристиян Малинов и Петрус Бумал.
 
За пореден път аут от състава е низвергнатият капитан Борис Галчев, макар да пое вината и да се извини за скандала със собственика Гриша Ганчев. При Левски положението изглежда спокойно, като "сините" разполагат с най-добрите си играчи, за да се хвърлят в битка за трите точки. Люпко Петрович не включи в групата Галин Иванов и Илиян Мицански, които очевидно не са в добра кондиция и все още не са готови да играят в официални мачове.
На "Герена" ще разчитат на триото в атака Адениджи, Нар и Аниете, които в последните два мача не успяха да поразят вратата на съперника и сега е идеалният момент да се развихрят.
 
Напрежението в ЦСКА-София очаквано е доста по-голямо, предвид класирането и разликата в точките. Все пак Левски не изглежда да е отявлен фаворит в дербито, макар внушителната форма към момента - първо място, седем поредни победи и само един допуснат гол. Зарядът и напрежението може би ще развалят футбола и се очертава голямо надлъгване, при което няма да има много много голове. А много е вероятно и да няма победител.
 
Резултат: 1:1
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ЦСКАлевскиВечно дерби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Майор от ДС Гунди преди 7 години
Голям праз ще играят Спартак София срещу Осъм Ловеч
12
2
 
2
 
! Отговори
САМО ЦСКА преди 7 години
Истинският ЦСКА е тук, след малко повече от час е готов да разширява сини ануси. Запазете карамфилите и ги сушете, защото изцеряват зъбобол, рак и всякакви болки. *** за вас и всички предатели, дето смятат за нормално да играем в А окръжна и да нямаме стадион и бази. След този мач синята титла ще е мираж.
11
1
 
1
 
! Отговори
да го дуууууу преди 7 години
До БОЙКОТ НА МАЧАПрав си и те подкрепям ! Не на Литекс хахахаха тия смешници дето са на стадиона им пребоядисаха един отбор, затриха техния , казаха им това е вашия и - те тръгнаха като овце ! Овце които се самозалъгват че тва е отбора им хахахахах . Стоичков наистина се оказа голям предател -голям ! Ама кои не са - Перуката и той колко загуби на националите и провали а той не се маха никаква чест няма тоя *** Михайлов - мекотело
10
2
 
3
 
! Отговори
БОЙКОТ НА МАЧА преди 7 години
ЦСКА е моят отбор, не съм на стадиона понеже моят отбор го няма !!! ЦСКА не е Гриша Ганчев и провала Стоичков не е и новия румънски провал който сложиха да тренира малкото останали червни играчи със сърца ! Галчев не е титуляр на всичко отгоре ! Човекът който от сектор Г благотворихме - сега феновете които са там го 3АБРАВИХА ! 3АБРАВИХА и Вальо Илиев - както и цели 12 играча ОТ ЦСКА СПЕЧЕЛИЛ КУПАТА които СТОИЧКОВ ПРОГОНИ ! НЕ , НЕ И НЕ ! ТОВА НЕ Е ЦСКА ! КОЕ В НЕГО Е ВИ ПИТАМ !ЦСКА Е В СЪРЦЕТО
9
0
 
1
 
! Отговори
Ботевист преди 7 години
Уважение и към двата отбора.Ако ви няма вас няма да има достойни ( бити) съперници.Според мен Левски ще победи с 3-1. ЦСКА- София просто са в шаш в момента. Чакаме ви в Пловдив... И без да се плашкате..
8
1
 
4
 
! Отговори
ЦСКар преди 7 години
"Левски : "Литекс" 5:0
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА !
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое точно ЦСКА ще играе днес ?
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Литекс - Левски ? Прогноза !ЦСКА е в В група.
4
0
 
7
 
! Отговори
николай преди 7 години
Общо в двата отбора има 5 ългарски футболиста.
3
3
 
11
 
! Отговори
... преди 7 години
До днес си мислех, че Левски играят с Литекс...
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
-2,5
1
6
 
15
 
! Отговори
Не разбрах преди 7 години
А? Какво цска? Нали цска фалира?