1000%-ва дузпа за ЦСКА, Йоргачевич е глупак!

"Съдийството беше отлично", заяви Майкъла
18 окт 2016 17:15, Георги Пешев
28
1000%-ва дузпа за ЦСКА, Йоргачевич е глупак!
Булфото

Дузпата за ЦСКА-София срещу Левски беше 1000%-ва, а Боян Йоргачевич е глупак, за да направи подобно нарушение. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно най-спорния момент в сблъсъка на стадион "Васил Левски".

Мачът завърши 1:1, а "червените" стигнаха до равенството след точния удар на Преслав Йорданов от бялата точка. "Съдийството беше отлично. Даже с 10% в полза на Левски, така че да не пищят. Люпко Петрович какво се оплаква? Помним какво говори след скандалния мач на "Герена", когато беше начело на Литекс". 

"Върти се като пумпал, ако знае какво означава тази дума на български. Боян Йоргачевич е глупак да направи такава дузпа. Топката излизаше в аут, а той извърши 1000%-во нарушение. После разбра какви ги е надробил и симулира, че е с извадено рамо. Ще му запазя санаториума в Банкя за две седмици да се лекува. Ще бъде за моя сметка", каза Майкъла.
 
За самия мач той заяви: "Посредствена игра. ЦСКА игра по-добре, но Левски имаше по-чистите положения. Ако Георги Костадинов беше подал, "сините" щяха да спечелят. Левски вкара гола след фатална грешка на Станислав Манолев, който покри засадата.
 
Накрая той похвали агитките на двата гранда и заяви, че те са №1 в България. "Но за първи път виждам факла да лети към официалната ложа. Никога преди не съм виждал нещо подобно. Много неприятен епизод", завърши Майкъла. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тази снимка не става ясно кой играе първи за топката но за сметка на това има други от друг ъгъл където се вижда че Йоргачевич вече е пипнал топката преди Йорданов да я докосне с крак. Вярно, че съдията няма снимки или видео да гледа ама поне хората, които коментираме можем да си направим труда да потърсим малко информация преди да плюем този или онзи. Грешка на вратаря, че излезе за тази топка и на защитата, че нямаше кой друг да играе с нея безопасно.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ко не чу? преди 7 години
Ко не чу ?
12
1
 
4
 
! Отговори
Стар Левскар преди 7 години
Майкъл , ти си пълен *** !!!
11
1
 
4
 
! Отговори
Гонзо 1948 преди 7 години
Защо ми триеш коментарите бе гОШКО- ти си го написал в заглавеито, ама вратарчето не е такъв , а ти си такъв !
10
1
 
10
 
! Отговори
НЯКОЛКО РЕДА преди 7 години
ИЗРАЖЕНИЕТО НА ЛИЦЕТО НА ВРАТАРЧЕТО, ПОКАЗВА , ЧЕ СЕ СЕЩА ЧЕ Е ИЗПРЕВАРЕН ЗА ТОПКАТА ВЕЧЕ. ДРУГО ОБАЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО. В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ПРИ УДАР НАСОЧЕН ТОЧНО КЪМ ОЧЕРТАНИЯТА НА ВРАТАТА - ВЕЧЕ НЯМА ПРАВИЛО НЕУМИШЛЕНА ИГРА С РЪКА ! ДАВА СЕ ДУЗПА И КАРТОН ! ЗАЩО ТОГАВА СЪДИЯТА СПЕСТИ ОНАЗИ ДУЗПА ? ДАЛИ РАВНИЯ РЕЗУЛТАТ НЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА ТРЕТИ ОТБОР ?
9
5
 
8
 
! Отговори
Прав е преди 7 години
Абсолютно точен и обективен коментар! А че вратаря ни сгреши се видя от 100 км, топката излизаше в аут, ама нашия тръгнал да я лови и я хвана, ама хвана и крака на противниковия играч и накрая се хвана за палците!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия като дрънкат цска било ловеч що не са ьа тяхно уточние има литекс във в група зарад тях *** след две години ще ревете ако не изревете за купата скоро само литекс само цска
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две трябваше да са ам втората сия спести що ли питаите боби
6
7
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
И все пак Йоргачевич игра за топката и пръв стигна до нея!
5
2
 
10
 
! Отговори
лупи преди 7 години
Тая държава се напълни с експерти, анализатори и ***.и
4
9
 
10
 
! Отговори
НИКОЛОВ преди 7 години
До Цска умря :Вие , феновете от Подуене да си седнете на *** !!! Стига сте давали оценки на другите отбори !!! Вижте своя !!! Вече 75 години сте пристан и прикритие на убийците от ДС , по тяхна мярка само интриги и провокации правите в България !!! Като излизете извън Калотина всички ви разгадават и там ченгетата не могат да ви помогнат !!! Гледайте си кварталното отборче и мислете как да се отървете от ДС !!! С тях никога няма да станете голям отбор като ЦСКА !!!
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно съдията е искал да се подмаже на дсселяндура шофьор.
2
0
 
27
 
! Отговори
тррт преди 7 години
По голем гъсс от майкела не знам да има. Тоя е титанично ***. Чичо Мито е възпитаник на Сорбонатан в сравнение с майкела.
1
4
 
33
 
! Отговори
Xxx преди 7 години
Майкъле,много си оборотен по медиите,много лесно даваш квалификации кой какъв е,а само, ако можеше да се видиш отстрани каква карикатура си!