Място в тройката ще е голям успех за ЦСКА

"Йорданеску само се оправдава, не става за този отбор", заяви Майкъла
7 ное 2016 18:52, Веселин Коларов
8
Място в тройката ще е голям успех за ЦСКА
Снимка: Bulphoto.com

Място в Топ 3 в края на сезона ще е голям успех за ЦСКА. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла след загубата на "червените" с 1:2 от Лудогорец в Разград, която остави "армейците" на десет точки от върха.

Преди началото на сезона шефовете на "Българска армия" – Стойчо Стоилов и Трифон Попов, афишираха големи амбиции, които обаче за момента остават без покритие. "Класиране в тройката ще е голям успех. Отборът не играе нищо, няма развитие, повечето от новите попълнения не са от нужната класа. Но ЦСКА си има собственик, който трябва да бъде оставен да взима решения на спокойствие", каза Майкъла.

Той не пропусна за пореден път да нападне треньора Едуард Йорданеску, който за пореден път си изми ръцете с футболистите. "Говори, че те не стават, но искам да го попитам дали той става за ЦСКА? Да беше казал това, когато пое поста, не сега. Извиненията му са несериозни. Винаги ще си намери оправдания. Много пъти съм казвал, че точният човек за треньор е Любо Пенев, но вече ще е след дъжд качулка", добави Илиев.

Относно самия мач в Разград той заяви: "Рутинна победа за Лудогорец. ЦСКА допусна елементарни грешки, които бяха наказани. Съдията показа различни критерии, червеният картон беше пресилен, но това не повлия на крайния резултат. Нормално винаги да се помага на по-силния отбор", завърши Майкъла.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До муспиНа никой не му пука за двете дружества, Муспи. По-важното е, че сините ще са втори.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голям успех за тия би било да пръднат и да не се чуе "фиууу", предполагащо прекалено разширени отверствия.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е Майкъл, на Йорданеску му дадоха едни играчи и казаха, за два месеца накарай ги само да побеждават. Трябва поне половин година, защо говориш глупости, да не е свръхчовек, ти ако поемеш ЦСКА само победи ли ще имаш с нов отбор
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сборная от Литекс, Чавдар и цска да не влезе в тройката е направо провал за футболния бос в БФС и съдийската колегия. Ще трябват повечко дузпи.
2
5
 
13
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Най вероятно ще са в тройката , но тази на изпадащите
1
5
 
12
 
! Отговори
NostraDamuzz преди 7 години
Е, то винаги е било голям успех...