Босът на Базел: Лудогорец вече е на друго ниво

От мача в София може да се извлекат позитиви и негативи, заяви Хойзлер
25 ное 2016 11:58, Веселин Коларов
8
Босът на Базел: Лудогорец вече е на друго ниво
Снимка: Reuters

"Лудогорец е от­бор, който расте всяка година. Пом­ните първите ни сблъсъци и резулта­тите, с които ние ги спечелихме. Вижда­те, че сега нещата са различни", ко­ментира пред "Ме­ридиан Мач" прези­дентът на Базел Бернхард Хойзлер.

"Българският от­бор вече е на друго ниво - прогресът е видим. Но съм човек, който предпочита да гледа чашата си наполовина пълна, а не на половина празна. И видях в София тим, който не мога да обвин­явам за нищо", про­дължи шефът. 
 
"Мо­же би трябва да погледнем различ­но на нещата. Ние сме имали много по-силни сезони и заради това, че се­га сме последни в класирането мач преди края, не трябва с лека ръка да забравяме наши­те успехи. Матиас Делгадо дойде при мен и каза, че ма­чът е бил много тру­ден и нещата опре­делено не са в на­ша полза. Честно казано, дори тези играчи, от които на­последък не бях до­волен, играха доб­ре. В крайна сметка съм сигурен, че не­щата ще се полу­чат", добави Хой­злер.
 
"Ако бяхме за­губили от Лудого­рец, щеше да е много трудно. Ние искаме феновете ни да мечтаят, а при поражение в Со­фия, щяхме да сме отпаднали и срещу Арсенал стадионът щеше да е празен. Най-лошото нещо в Европа е, че много често последните мачове в групата се играят без публика. Ако ме зарежда не­що, то това е мисъл­та, че не сме разо­чаровали хората. От това 0:0 може да се извлекат позитиви и негативи. Срещата беше много вълну­ваща, но ще трябва сериозно да си по­говорим", завърши Хойзлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
17
 
! Отговори
От Трол преди 7 години
До: до ТролКажи бе ***?
6
0
 
17
 
! Отговори
истината боли преди 7 години
До ***. Само себе си ли искаш да четеш? "Темета" е ОК, ако фигурира само твоето мнение, което по една случайност е едностранчиво и прекалено удобно за еди кой си. Да, тр.ол си. Правилно си се самоопределил. Не аргументираш някаква позиция а само спамиш и размиваш. Притеснил се, видите ли, че освен него още някой бил споделил мнение...
5
1
 
17
 
! Отговори
Трол. преди 7 години
Цок-цок, оак,*** се темата.
4
0
 
19
 
! Отговори
ах ах преди 7 години
До Браво Можем само да се срамуваме от платени тр.олове като тебе. А с провалената тазгодишна кампания на лудите легионери, се вижда колко се гордеят хората - стадиона празен, скандиранията анемични, преобладават освиркванията. То не е като да пишеш глупости, а *** да ти хака плюсове. Капиш?
3
0
 
19
 
! Отговори
голям праз преди 7 години
Четкат ги, щото знаят, че ще се класират за тяхна сметка в ЛЕ. Те и Арсенал казаха от кутроазия нещо положително за селското ни отборче, ама резултата 6-0 говореше повече от думите. Само крано комплексиран *** може да пърха от радост при всеки намек за похвала от страна на някой чужденец.Крайното класиране в ШЛ ще е повече от показателно. А журналетата ще запазват срама с платени коментари.
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2,Eh как си знаех че някой ще се изцока...
1
7
 
41
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Можем да се гордеем, че вече имаме отбор от ранга на Базел в българското футболно първенсто.помня на времето преди 4-5г. като чухмвахме Базел, всеки говореше за тях, като за някаква знаменитост. Оооо Базел, еее Баазел, ехеее...Браво момчета, продължавайте напред, работите в правилната посока!