Голова машина се завръща на "Армията"

ЦСКА-София с опит да привлече Серджиу Буш
Обновена: 20 дек 2016 10:05 | 20 дек 2016 09:37, Веселин Коларов
7
Голова машина се завръща на "Армията"
Снимка: Bulphoto.com

ЦСКА-София може да направи опит да си върне бивш нападател. В полезрението на "червените" е попаднал Серджиу Буш, твърди "Тема Спорт". В клуба умуват дали да не отправят предложение до Шефилд Уензди за неговите права. Той е в трансферната листа на английския клуб и опция пред армейците" е да го откупят за скромна сума или да го вземат под наем, за да не предприемат голям риск.

 
В момента Буш изобщо не припарва до представителния отбор на Шефилд У, който играе във втория ешелон, а е използван от формациите до 21 и 23 г. Румънецът желае час по-скоро да се върне към състезателно ниво и би приел завръщане в ЦСКА. Пред свои близки той е заявил, че е готов отново да заиграе на "Армията".
 
От продажбата си в Англия насам той е записал само 10 мача и 1 гол за представителния тим на Шефилд У, като всичките са през пролетта на 2015 г. През миналия сезон бе под наем в италианския Салернитана (Серия Б), но и там не се наложи след 9 участия и 1 гол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ЦСКАСерджиу Буш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Gogo преди 7 години
Господин журналист Коларов,на каква "армия" се завръща "головата машина"? Къде е тази "армия"? Какво значат 4-те главни букви ЦСКА? Знаеш ли? Въздух,пълен въздух,а не "армия" ! ЦЕНТРАЛЕН ЦПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА,София,България.Можеш ли да ми "подскажеш" за ролята и мястото на МНО в дейността на ФК ЦСКА.По-вече от 25 години съществува този "армейски"футболен клуб ,без да има някаква връзка с "армия".Крайно време е БФФ да се намеси и "освободи" българската армия от това недоносче.А те станаха 2 !
4
0
 
3
 
! Отговори
Геренбахче преди 7 години
И от нас търся някакви 20 000 000 ! Напролет май сме в ,,А,, Окръжна...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦСКА-р 1Друга решение ли имаш??? Вадиш 30млн. и си готов.
2
4
 
7
 
! Отговори
учуден преди 7 години
От 19 мача за 2 години 2 гола? Това ли ви е представата за "голова машина" ????Поне не се изхвърляйте с такива заглавия.
1
8
 
9
 
! Отговори
ЦСКА-р преди 7 години
Да върне бивш нападател може само ПФК ЦСКА, ЦСКА-София може да се опита да привлече нападател.Така също емблемата, а да не говорим трите звезди над нея седят повече от гротескно на екипите на ЦСКА-София. Със същия успех можеха да си пришият емблеми и на ЦСКА Москва.