Първо в Gol.bg: Дунав приема Берое в Русе

"Дано няма повече скандали", пожела си Веско Великов
20 дек 2016 15:07, Веселин Коларов
2
Първо в Gol.bg: Дунав приема Берое в Русе
Снимка: Bulphoto.com

Приятната изненада в Първа лига – Дунав, почти сигурно ще приеме Берое на стадиона в Русе. Това заяви пред Gol.bg треньорът на "драконите" Веселин Великов. 

През есента отборът домакинстваше в Разград, защото съоръжението в Малката Виена не покриваше изискванията на БФС за задължително осветление.
 
"Ремонтите продължават, работи се по стадиона и се прави всичко възможно да е готов в срок. Надяваме се, че до мача с Берое (б.р. - на 18 февруари), всичко ще е завършено и ще приемем съперника в Русе", каза Великов пред нашата медия.
 
Относно целите на Дунав през пролетта, младият спец заяви: "Място в първата шестица е напълно реалистична. Ако влезем в нея със сигурност няма да изпаднем и ще сме изпълнили основната си задача", добави Великов, а накрая разкри и тайната на доброто представяне на възпитаниците му.
 
"Резултатите се дължат на много работа и добрия колектив. Да се надяваме, че повече няма да се повтори историята с Антон Огнянов. Дано не се развали колективът заради скандала с него", завърши Великов.
 
След есенния дял в първенството Дунав е на 6-то място с 28 точки, а 7-ият Ботев има 24 т.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Да преди 7 години
Ама са наказани да нямат публика... файда... Ама важното е Преслава да пее за Перукан